• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Askerlik sonrası 108'den 88'e

Askerlik biter bitmez kilo vermeyi kafaya koydum 15 ay tuncelide askerlik yaptıktan sonra mayısın başında gelmiştim. Mayıs başında başladığım rejimi ramazan ayına kadar sürdürdüm ve bu süre zarfında yaklaşık 3 ayda 20 kilo verdim 1-2 aydırda koruma modundaydım paylaşmak şimdiye kısmet oldu.

29yr14y.jpg

Her gün düzenli 1-1,5 saat arası hızlı tempolu yürüyüş yaptım ve yemeklerde; sabah kahvaltısında yağsız sütle k-flakes, yağsız beyaz peynir, kemek ekmeği domates salatalık 3-4 zeytin, haşlanmış yumurta 1 tane..

öğlen; çorba-salata tavuk ızgara (yoksa salata ton balıklı oluyordu)

akşam yemeği yine çorba salata sebze türü yemek, taze fasulye tarzı şeyler..

akşam 20:00 den sonra yemek yememeye çalışıyordum ve 23:00 gibi her akşam çıkıp 00:30 gibi eve gelip duş alıyordum bunu aralıksız 3 ay yapmışımdır bu esnada aralarda 5-6 gün fire vermişimdir ancak.

1-2 aylık dinlenme dönemi sonrasında hatta yediklerime pek dikkat etmemiş olsamda kilo almamam iyiydi benim için.. Şimdi tekrar bir 10 kilo vermek istiyorum ancak kış yaklaşıyor nasıl yaparım bilmiyorum ancak bu kış dikkatli olup yaza formda girmeye çalışacağım.

ben 85 ten 75lere düşmüştüm, yarıyor askerlik:) ama te 1999 kasım 2000 diyelim:) askerden birkaç sene sonrada spora başladım yine 80leri görmüştüm çünkü. herkes gibi yağ yakma amaçlıydı önceleri:)

edit: konuyu yanlış okumuşum özür. sende ters etki yapmış demek ki :)

Son düzenleme:
tebrik ederim eritmişsiniz göbeği. Bende eritirim inşallah

Back
Yukarı