Askerlikten sonra 40+40 kg dambull benc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emrah foruma tekrar hoşgeldin daha önceden resimlerini hatırlıyorum iyi toparlamışsın gitmeden öncekiyle hemen hemen aynı görünüyorsun...ne kadar oldu tekrar başlayalı merak ettim..

iyi çalışmalar dilerim

Tebrikler askerlikten sonra olmasına rağmen iyi iş çıkarmışsın. Devamını dilerim :)

Emrah kolların çok hacimli olmasa da dikkat çekiyor. Bunun sebebini anlamadım; ama benim kol 45cm. Senin gibi durmuyor. Ayaklarını da çok güzel kaldırmışsın havaya ;))
Sizin salonda partner bolluğu var heralde. Ben 1 tane bile bulduğumda şükrederdim burda...

Umur35 parçalı da değil o kadar. Ama biceps kıvrımları çok belirgin. Aslında bir açıdan da definelik söz konusu. Ben 92 kiloya 45 cm'yim. O 70 kiloya 39cm. Elbette o daha başarılı bu konuda...

askerden sonra neden vucut kas yikimina ugruyor? askerde vucudun daha define olmasi yaglardan kurtulmasi gerekmez mi?

Teorikte haklısın; ama askerlik bazen çok rahat, bazen de çok ağır olabiliyor. Rahatsa kilo alabilirsin, hele masabaşı bir görevin varsa işin zor. Komando olursan da definenin de definesi olursun, yeteri kadar da protein alamayacağın için dondurma gibi erirsin.
Bence askerde kas kaybının temel sebebi protein eksikliği. El altından 1-2 whey götürsen kas yıkımını en aza indirebilirsin kanımca...

askerde vücut daha define olucak diye bir durum söz konusu olmaz ...

kas yıkımı da elbette olucaktır çunkü vücut idman görmüyor her ne kadar spor felan yaptırılsada sivil hayattaki beslenme disiplinini ve idman düzenini tutturamıyorsun...

ayrıca beslenme kosşulları da mağlum bu kadar dış etkenden dolayı elbette kas yıkımı olur..

sanki askere gitmiş gibi konuştum ama aralık da beş bucuk ay askerlik yapıcak birisi olarak söylüyorum ki bende epey yıkım yaşayacağım bu dönemde ...

söyle bır konu var eger gercekten sporcuysan askerde fazla bır spor ımkanın olmuyo ben yazıcıydım ve ulastırma bırlıgıydı normalde spor olmuyodu yanı onların spor dedıgını bız antremanda ısınma olrak yapıyoruz yanı ve yemeklerde full yaglı cıktıgı ıcın ıster ıstemez yıyemıyosun eger paran coksa saglıklı beslenırsın ama spor yapamadıgın ıcın yaglanırsın bu da senı eksi ye dusurur

Olsun vatani görevini de bitirdin, artık kafan rahat önün boş :)

Teorikte haklısın; ama askerlik bazen çok rahat, bazen de çok ağır olabiliyor. Rahatsa kilo alabilirsin, hele masabaşı bir görevin varsa işin zor. Komando olursan da definenin de definesi olursun, yeteri kadar da protein alamayacağın için dondurma gibi erirsin.
Bence askerde kas kaybının temel sebebi protein eksikliği. El altından 1-2 whey götürsen kas yıkımını en aza indirebilirsin kanımca...

Kışlanın kapısından aspirin sokamazsın whey'i nsl sokucan :)

Emrah sen askerdeyken de MSN'de konuşuyorduk bu konuyu senle. Sen askerde antreman yapamıyorsun; ama hergün 50-100gram whey alsaydın yine böyle erir miydin? Gerçi yine iyi toplamışsın; ama böyle olmazdı değil mi!
Forumda bununla alakalı bir makale vardı; link hatırlamıyorum ama kas kısa vadede en kas kaybının en büyük sebebinin yetersiz beslenme olduğunu anlatıryordu. Yani eridiğin yarısı kadar erirdin en fazla...

Back
Yukarı