Asla görmediğiniz Arnold resimleri!!!

egabajav.jpg

resimlerine videolarına hatta son filmi sabotaja bakılacak olursa favori hareketi dumbbell one arm row bende çok severim o hareketi

Daha once koyuldumu bilmiyorum gormedim her fotografa baktim her fotoğrafı ayri motive edici kusursuz vucut benimde bi katkim olsun Arnold 19 yaşındayken
by4edy8y.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adamı görünce bir moral bozuntusu oluyo bu adam çalışmanında ötesinde ya hayatta tek bu adamı kıskanıyorum harbiden daha 10 yaşında ilerde ne olacağını biliyormuş ve hedefini belirlemiş daha çocukken bu ne olgunluk bizse sevmediğimiz işleri yaparak vakitimizi öldürüyoruz pumping iron filminde yüzyıllarca unutulmayan ınsanlar benı etkılıyor dıyor artık oda böyle bir insan bundan 300 yıl sonra bile unutulmayacak bir isim ne diyelim adam yokluktan simdi eyalet başkanı ve abd başkanı olmak istiyor :D arnold bu olur mu olur söz konusu arnold olunca imkansız diye bir şey olmuyor...

bu adamı görünce bir moral bozuntusu oluyo bu adam çalışmanında ötesinde ya hayatta tek bu adamı kıskanıyorum harbiden daha 10 yaşında ilerde ne olacağını biliyormuş ve hedefini belirlemiş daha çocukken bu ne olgunluk bizse sevmediğimiz işleri yaparak vakitimizi öldürüyoruz pumping iron filminde yüzyıllarca unutulmayan ınsanlar benı etkılıyor dıyor artık oda böyle bir insan bundan 300 yıl sonra bile unutulmayacak bir isim ne diyelim adam yokluktan simdi eyalet başkanı ve abd başkanı olmak istiyor :D arnold bu olur mu olur söz konusu arnold olunca imkansız diye bir şey olmuyor...
aynen benimde moralim bozuluyor görünce 30 yaşına gelmeden milyoner olması sinema tarihine conan efsanesi gerçeğe çağrı av terminatör koşan adam gibi damgasını vuran filmlerde başrol oynaması e tabi bolca kız çevresi lüks ortamlar yetmemiş vali olmuş hayatı hep başarılarla geçmiş vücut zaten harika karizma desen oda var çalışkanlığına azmine hayranım birde bu adam için gerizekalı diyenler yok mu döveceksin arkadaş böyle düşünen insanları bu adam gibi olacaksa hayatım gerizekalı olmayı tercih ederim

Keyifle okudum mükemmel bi arşiv. Karasan'ın artık aktif olmaması üzücü. Dikkatimi çeken diğer 1 konu da eski vücutçuların şu ank vücutçulara göre kat kat daha estetik ve güzel durmaları. Arnold'un şaşalı hayatı da gözümüze sokulmuş gerçi herkesin isteyeceği bi hayat sanırım:)

Son düzenleme:
Abi o bu değil tamam gençliğinde harika bir vücudu olmuş olabilir ama yaşlı olmasına rağmen Frank Zane hala acayip estetik. Bilmiyorum Arnold ile aralarında kaç yaş var ama.

Back
Yukarı