Atatdemir - Yaklaşık 1.5 Yıl / Bulk

Başlıktada belirttiğim gibi yaklaşık 1.5 yıllık tabi sınavlar yüzünden böyle taö bir süreklilik yok bundan sonra olucak Allahın izniyle.

Sırasıyla - 70>59>54>66
Şuanda 66 kiloyum ve bulka devam ediyorum hedef 70

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 1.790
  • image.jpg
    image.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 1.793
ya bende bulktayım ama karında bi şişlik oluyo göbeklenmişim gibi hissediyorum acaba nedendir ya bide tartıda 4 günde 1 kilo fazla gözüktüm normalmi bu ya moralim bozuldu

ya bende bulktayım ama karında bi şişlik oluyo göbeklenmişim gibi hissediyorum acaba nedendir ya bide tartıda 4 günde 1 kilo fazla gözüktüm normalmi bu ya moralim bozuldu
Moralini bozma yediklerin miğdende yani alt karında bir şişkinlik yapar aynı şekilde bendede oluyor takma kafana bulka devam

çok sağol ya rahatlattın beni bide süt de fazla içtiğimden olabilr miş dediler onun yerine yoğurt ye diyolar
Sütte şişkinlik yapıyor ben sütü gece 1 büyük bardak olarak kullanıyorum nesquikli süt olarak kasein ihtiyacımıda sabaha kadar görüyor diye düşünüyoeum sanada öyle öneririm

çok sağol ya rahatlattın beni bide süt de fazla içtiğimden olabilr miş dediler onun yerine yoğurt ye diyolar
Deneme yapın 1 gün normal yağlı süt için,vücudu gözlemleyin.
Bir gün yağsız süt içip gözlemleyin.
Karın ağrısı gaz ishal kabızlık şişkinlik gibi durumlar oluyor mu bakın.
En son da laktozsuz süt ile gözlem yapın.
Laktozsuz süt içince,eğer şişkinlik,gaz,karın ağrısı vb.olmazsa laktozu sindiremiyorsunuzdur.
Ben önceleri çok fazla süt içerdim fakat laktoz gaz karın ağrısı vs.yapıyor artık bende,gözlemledim.
Pınar laktozsuz süt almaya çalışıyorum arada sırada,fiyatı biraz tuzlu olunca her zaman alamıyoruz:)
Ayrıca laktaz enzimi satılıyor eczanelerde ,bu da laktozu parçalıyor.

Deneme yapın 1 gün normal yağlı süt için,vücudu gözlemleyin.
Bir gün yağsız süt içip gözlemleyin.
Karın ağrısı gaz ishal kabızlık şişkinlik gibi durumlar oluyor mu bakın.
En son da laktozsuz süt ile gözlem yapın.
Laktozsuz süt içince,eğer şişkinlik,gaz,karın ağrısı vb.olmazsa laktozu sindiremiyorsunuzdur.
Ben önceleri çok fazla süt içerdim fakat laktoz gaz karın ağrısı vs.yapıyor artık bende,gözlemledim.
Pınar laktozsuz süt almaya çalışıyorum arada sırada,fiyatı biraz tuzlu olunca her zaman alamıyoruz:)
Ayrıca laktaz enzimi satılıyor eczanelerde ,bu da laktozu parçalıyor.
Laktozsuz sütün karbo değeri kaç acaba ?

Niye light alcan ki ? Normal al kaymaksız 500 gr yesen 15 gr yağ alıyorsun en fazla[DOUBLEPOST=1407847322][/DOUBLEPOST]Hiç yoksa yarım yağlı al 1.5 gr yağ var 100 gr da çokta fazla değil

Salonu yazın bırakmıştım yazlığa gelmem sebebiyle bugün yeniden 12 aylık kayıdımı yaptırdım bakalım neler olucak pazartesi yağ ölçümü ile başlıcam bakalım

Bulka tekrardan başladım kışın yavaş yavaş gelmesiyle günlük kalori alımımı 2.2den 3.2 3.3 lere çıkardım şuanlık sadece iso100 ile kreatin kullanıyorum şuan 67 kiloyum bir 4-5 kg kadar daha almayı düşünüyorum aralık ayının sonuna kadar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 517
Bulka devam üstteki 53 kg alttaki 67 hedef 72-73

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 479
  • image.jpg
    image.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 486