ugursimsek006
Üye
Bence saglam olmuş. . Tebrikler...
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Bence saglam olmuş. . Tebrikler...
Teşekkürler hocamDefinasyonunuz cok iyi gerçekten
Hocam çok teşekkürler şöyle diyim.Selam, kolay gelsin.
Oncelikle basarili define fit bir vucut, biraz daha yagsiz olabilir ama tebrikler.
Gogus genetigin cok guzel, ozellikle fly hareketlerini cok sevdigin belli oluyor
Benim eksik gordugum bolgelerin omuzlarin ve kanatlarin oldu. Agir press ve pullara devam, hepsi guzel olacaktir.
Basarilar..
Evde aileme ölçtürmem gerek ki buda ne kadar sağlıklı olur tartışılır. Özel olarak ölçüm yapan yerler varmı bildiğiniz ?ben bi olculerini ogrenmeni isterim.en azindan gogus kol ve bacagi olcebilirmisin.ayrica o omuzdaki kemik bende de var omuz buyuterek kapancak biseye benzemiyo cunku onun ustunds omuz kasi yok yanlarinda var.trapezler belmi kapatabilir.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuanki hal defineli hocom zatenKarin icin define yapiyorum demissiniz,ancak definesiz hali ile bile bence iyi.Nasil bir antrenman yapiyorsunuz karin icin ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam açıkçası ilk başladığımda kaç kiloydum bilmiyorum. Öylesine başladım. Kilomda çok değişiklik olmadı. Kilom en fazla 70-75 arası olup yağlı vücudum vardı. Yağdan kastım öyle şişman değil ancak kassız vücuda sahip olup bira göbeği gibi göbeğim vardıÇok güzel bir gelişim gerçekten tebrik ederim sizi.. 75 kiloymuşsunuz 1 yıl içinde 70 kiloya düşmüşsünüz sanırım anladığım kadarı ile ? Buda maintainence ve biraz kalori açığı vererek yapmışsınız sanırım? Hatta belki yağ yakarken kas bile kazanımı elde etmiş olabilirsiniz.
Benim merak ettiğim şey şu,definisyon dönemindeyken yada bulka geçtiğinizde set ve tekrar aralıklarınız ne oldu? Kas gruplarına kaç hareket koydunuz?
Ayrıca hangi karın hareketlerini,nasıl yaptınız? (ağırlıklamı,yüksek tekrar mı vb. şeyler)
incline dumbell press yaptım. fly pek yapmıyorum. Onun yerine cable ile yapıyorum. Farklılık açısından arada sırada fly'da yapıyorum tabiki.Kardeş göğüs programında incline dumbell press ve fly mi var yoksa flat dumbell press ve fly mı ?
Hiç flat yapmadın mı düz yerde ?incline dumbell press yaptım. fly pek yapmıyorum. Onun yerine cable ile yapıyorum. Farklılık açısından arada sırada fly'da yapıyorum tabiki.
Yaptım ama uzun zamandır yapmıyorum. Diğer hareketlerin daha fazla etki yaptığını hissediyorum. [emoji4]Hiç flat yapmadın mı düz yerde ?
Teşekkürler hocam güzel yorumun için. Eski usül bulka hiç girmedim hocam. Olabildiğinde temiz beslenmeye çalışıyorum. 1.72 boya çok kas güzel durmaz hocam zaten. Ama hedefime 75 veya 80 kiloda temiz kas kütlesi. Bu sene 75 hedefliyorum. Seneye inşallah 80Kardeşim vücudun güzel definisyonunda iyi ilk fotoğraflarda clean bulk yapacak kıvamda vücudun hiç eski usul bulklara girme. Bir kaç arkadaş değinmiş çok şişme daha ufak görünürsün diye. Bu kişiye kalmış bir şey büyüyüp büyümemek. Bende fikrimi söylemem gerekirse şuan vücudun tam crossfit vb. sporları yapmaya yönelik yani senin yerinde olsam rutin body building idmanları yapacagıma daha eglenceli ve dayanıklılık arttırıcı crossfit benzeri sporlara yönelirdim tabi imkan varsa malum Türkiyede yeni yeni yayılıyor crossfit.
bu bacak kıllarını neyle alıyosunu bende alacamda jiletmi vuruyonuz hamam tozumu bi bilgi erirmisinizTeşekkürler hocam güzel yorumun için. Eski usül bulka hiç girmedim hocam. Olabildiğinde temiz beslenmeye çalışıyorum. 1.72 boya çok kas güzel durmaz hocam zaten. Ama hedefime 75 veya 80 kiloda temiz kas kütlesi. Bu sene 75 hedefliyorum. Seneye inşallah 80
Açıkçası hocam crossfit vb. pek ilgi alanım değil. Vücut geliştirmeyi daha çok seviyorum![]()
Hocam makineyle aldım yazın ama çok batıyor sonrasında. Lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum. Uğraşılmıyor bir süre sonra[emoji52]bu bacak kıllarını neyle alıyosunu bende alacamda jiletmi vuruyonuz hamam tozumu bi bilgi erirmisiniz![]()