Atletik Vucut

Öncelikle Herkese İyi Günler Dilerim..
Ben Atletik Bi Vucut Yapmak İstiyorum.
Yasım : 14
Boy : 1,66
Kilo : 55

Bayadır (2-3 ay arası ) spor yapıyorum fakat verimli bi sonuç alamadım.
tek amacım atletık vucut yapmak ve kollarımda damar cıkmasını ıstıyorum.

Sizlerden Yardım İstiyorum.
malzeme olarak gögus yayı bilek yayı dumbell var

artık verımlı bı calısma yapmak ıstıyorum sızlerden buyumemı engellemeyen tavsıyeler ıstıyorum.

Simdiden Herkese Tsk.ler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:52 ----------

biri bana yardım edebılır mı ?

damar için tskler.
atletik vucut hakkında da yardım edermısın ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08.01.11 00:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07.01.11 23:36 ----------

atletik vucut konusunda yardım edebılecek kımse yok mu acaba ?

Çok gençsin bazı şeyler için sabretmen lazım sen yinede çalışmalarına devam et ama kısa sürede fazla gelişme bekleme yaşın ilerledikçe çok iyi olucaksın spora devam et.

damar biraz genetik malesef :) İsteğe göre veya çalışmaya göre cıkıcağını sanmıyorum ama genelde fazla çalışan kaslarda çıkar orayı beslemek kan pompalamak amacı ile damarlar genişler.

O adam gibi olmaz neden diceksiniz :) Resimdeki jay cutler Mr.Olympia onların kullandığı steroidlerin haddi hesabı yok.

benım amacım zaten fazla gelısmek değil sadece iyi bir gorunumun olması ve sporu tamamen sevmen bu yuzde azda olsa calısmalar yapmak ıstıyorum bu sebeplede duzgun bı program arıyorum kendıme

Forumu gez biraz arama butonundan aramalar yap çok güzel bilgiler mevcut.

Beslenme,antreman her türlüsü bol bol :)

haklısın burdan cevap beklemek yerıne hem arayıp hemde cevap beklemek daha mantıklı zaten forum genişş bayaaa :)
cevaplarınızı gende beklıyorum enazından fikir olur bana :)

Nasıl bir program istiyorsun yani ağırlıklı dumbell ilemi yoksa vücut ağırlığı ilemi?

Yoksa vücudum şekle girsinde antreman fark etmez gibisindenmi :) ?

1. yapıcağın iş vücudunu şıkılaştırmak ve dayanıklılık arttırmak için hız koşuları yapıcaksın.

400mt max. hızınla sonra 300mt 200mt 100mt.

Daha sonra şınav çekebilirsin ben 10dan başla ilk hafta her gün 3x10 çek.

2hafta bunu 15 yap gün aşırı çekmeye başla step te işine yarar ama o biraz bayan kısmına kacıyor :)

mekik idealdir veya ters mekik.Kollar içinde şınav zaten arka kolu halleder pazu için barfix çekebilirsin.

bunların hepsini art arda koyabilirsin ileri zamanlarda gayet fit ve dayanıklı bir vücudun olur.

Hareketlerin içinde en önemlisi ve etkilisi ise hız koşusudur.

Koşu vücut kordinasyonu, dengesi, gücü, dayanıklılığı, açısından çok önemli yer teşkil ediyor yaptığın bir hız koşusunda vücudundaki tüm kasları kısa bir süreliğine öyle bir çalıştırıyorsun ki buda mükemmel bir iş çıkartıyor ortaya.

Definelik açısından iyi bir vücut istiyorsan bir dene bence :) 2 hafta boyunca düzenli yap bakalım neler hissediceksin :)

Görüntüde iş bitmez o atletik vücudu nerede kullanacaksın sadece hav için bu işlere gireceksen hiç uğraşma derim ben orta okulda çok güçsüzdüm dambıl aldım çalışdım bir haz güçlendim şimd liseye gidiyorum profesyonel olarak basketbol oynuyorum sana programımı söyleyeyim
akşam 4x15 şınav (1 er dk mola vererek nizami)
4x20 çalışma masasına kollarımı açıyorum kollarımın arkası kanat ve birazda göğüse etki ediyor.
1 saat koşu
1 saat basketbol

Yememede dikkat etmem cabası anlayacağın bir işde iyi olmak için bu işlere gir görüntü filan faso fiso

Back
Yukarı