sporcu.
Üye
Aksuvital Keçiboynuzu Pekmezli- Arı Sütlü- Zeytin Yapraklı Ballı Bitkisel Karışım; yüzlerce yıldır kullanılagelen bitkiler ile bal, pekmez ve arı sütünün titiz bir çalışma sonucu aynı formülasyon da buluşturulmasıyla üretilmiştir. Hammaddeler doğadan ilk alındığı hali ile hiç bir katkı maddesi içermeden, modern teknolojiden yararlanılarak, iyi üretim uygulamalarına dikkat edilerek (GMP) üretilmiştir. Harnup pekmezi, arı sütü, zeytin yaprağı, bal, kreatin mono hidrat, polen, çemen, zencefil, ceviz yaprağı, kekik, tarçın, mersin yaprağı, böğürtlen, kudret narı, arı sütü ve balla zenginleştirilmiştir.
Besin değerleri-2 tatlı kaşığındaki değerler(16g)-
Kalori:130.9 Kcal
Toplam yağ:0.1 g
Doymuş yağ:0.02g
Toplam Karbonhidrat:5.3g
Potasyum:33.6 mg
Toplam Şeker:10.7g
Protein:16g
VitaminC:1.2 mg
Kalsiyum:9.6mg
Demir:0.7mg
İçindekiler:Bal,keçiboynuzu pekmezi,Arı sütü,Zeytin yaprağı,Kreatin Monohidrat,Polen,Çemen,Zencefil,Ceviz yaprağı,Kekik,Tarçın,Mersin yaprağı,Böğürtlen Yaprağı,Bamya çiçeği,Kudret Narı
Fiyat:19 TL
Ben bu ürünü sabah kalktığımda 1 kaşık ve antrenmandan sonra 2 kaşık olarak kullanıyorum.Şeker dışında bir dezavantajı yok açıkçası. Siz neler düşünüyorsunuz yemeli miyim yoksa kullanmamalımıyım ?
Besin değerleri-2 tatlı kaşığındaki değerler(16g)-
Kalori:130.9 Kcal
Toplam yağ:0.1 g
Doymuş yağ:0.02g
Toplam Karbonhidrat:5.3g
Potasyum:33.6 mg
Toplam Şeker:10.7g
Protein:16g
VitaminC:1.2 mg
Kalsiyum:9.6mg
Demir:0.7mg
İçindekiler:Bal,keçiboynuzu pekmezi,Arı sütü,Zeytin yaprağı,Kreatin Monohidrat,Polen,Çemen,Zencefil,Ceviz yaprağı,Kekik,Tarçın,Mersin yaprağı,Böğürtlen Yaprağı,Bamya çiçeği,Kudret Narı
Fiyat:19 TL
Ben bu ürünü sabah kalktığımda 1 kaşık ve antrenmandan sonra 2 kaşık olarak kullanıyorum.Şeker dışında bir dezavantajı yok açıkçası. Siz neler düşünüyorsunuz yemeli miyim yoksa kullanmamalımıyım ?