Axis Labs Hemodarulix

Bir hocamın şiddetle tavsiye ettiği bu ürünü bugün itibari ile kullanmaya başlıycam ve deneyimlerimi buraya aktarıcam

içeriği nedir ve kullanım amacı, kısaca izah edermisin..

HemodrauliX� is the world's first Nitric Oxide (NO) product to upregulate the nitric oxide producing enzyme Nitric Oxide Synthase (NOS). Upregulating NOS, combined with the most powerful Arginine on the planet, NE2® (Arginine Ethyl Ester Di-HCl) makes HemodrauliX� substantially ahead of the entire Nitric Oxide category. Prepare yourself for even bigger pumps, more strength and deeper muscle stimulation. Additionally, HemodrauliX� combines the power of Beta-Alanine to stimulate Carnosine production which reduces muscle fatigue while training. HemodrauliX� feels so good you will never want to train without it. Put your training on a faster track and start supplementing with HemodrauliX� today.
  • Supplies 30 Workouts
  • Up-Regulates N.O. Production
  • Unmatched Skin Bursting Pumps
  • Incredible Strength Gains
  • Deep Muscle Fiber Stimulation
  • Improved Protein Synthesis
  • Ignites Lipolysis (Fat into Muscle)
  • Increases Bedroom Performance

NOS ürünlerinin artık eskisi kadar rağbet görmemesinden bir yana, yukarıda belirtilen etkiler acaip reklam kokuyor. Kahvaltı da hazırlıyor mu acaba?

Evet. Özellikle yatak performansı ve yağı kasa dönüştürmeyi hızlandırması (en azından ben böyle anladım) olayı ilginç geldi. Bu özelliklere bakarsak başka bir supplement kullanmaya gerek yok gibi.Aslına bakarsak bir çok supplement reklamı abartılı ancak bu aşmış.Eğer bu etkilerin yarısını dahi gösteriyorsa yeterli olacağını düşünüyorum. Fazlasını beklemek sadece fazla iyimser olmayı gerektiriyor.weightlifter

yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak kullandım , ilk izlenimim nanox9 ayarında sızlatan bir pump etkisi oldu , devamlı olarak nitrik oksitli ürünler kullandığım için pump etkisindeki yanmaları hissediyorum , kışın nanox9 kullandığımda ön kol antremanı sırasında yüklendiğimde kolum sızlamaya başlar damarlar patlayacak gibi hissederdim , aradan uzun süre geçti ve nitrix xplode gibi ürünleri kullanmama rağmen bu etkiyi bir daha görmemiştim ama şuan bu ürünle abartmadna söylüyorum bu etkiyi gördüm , bunun dışında hacimle ilgili henüz bir artısı yok sadece kol antremanında aynada şov yaptım :)

2 nci haftaya geldik ve aldığım etkiden memnunum , ölçü olarak bir değişiklik yok fakat performans ve pump etkisi hoşuma gitti

bu urunu tamamı ıle bıtırdınmı firebird

bitirdim ama çok abartılı bir sonuç almadım yani beklediğim etkiyi tam vermedi

bitirdim ama çok abartılı bir sonuç almadım yani beklediğim etkiyi tam vermedi

peki öncesinde aynı tarz ürün yada ürünler kullandınmı
yani belli bir süre geçmeden mi bu ürünü kullandın

yaklaşık 2 aydır nitro oksit ürünü kullanmıyordum

sayın üye yağı kasa dönüştüren bir madde hünüz yani 2008 yılında mevcut değildir. artı bu ürün biraz abartılı geliyor bana yazdıkları saçma..

HAYIR ürünü kulanmadım indexini araştırmadan da kullanmam..

asn humagro veya bu tarzda bir sürü ürün var reklamdan ibaret olan.bence parayı ve sapğlığı riske edecek ürünler değil.birçoğunda içerik yerine sadece ester konulmuş.

sayın ayı boğan yağ kasa dönüşmez nerde okuduysanız bana link verin okuyayım...

Back
Yukarı