Ayak tarak kemiğinde ağrı

Coentrao

Üye
Merhaba arkadaşlar.Futbol oynuyorum ve birçok kişi gibi basket toplarıyla şut antremanı yapıyodum daha sert şut çekebilmek için fakat yaklaşık 1 ay önce sol ayağımla şut atarken en içteki tarak kemiğime dokununca bile ağrıyacak şekilde bir ağrı girdi ve 1-2 gün sürdükten sonra geçti ve şuan günlük hayatta hissetmiyorum.Fakat her maça çıktığımda ilk sert şutumdan sonra aynı ağrı giriyor ve nerdeyse koşmama bile engel olacak derecede topa sert vurmaya gözüm almıyor o şekilde ağrırken.Bunun için neler yapabilirim ?

ßence hemen bir doktora görünmeLisin bende ayağımı burkmuştum ve üstüne basamadım bir kaç gün aradan aylar geçti ve ağrısı devam ediyordu uzun yürüyüşlerde yada koşu bandındayken doktora gittim ve bileğimin halinin içler acısı oldugunu örendim malesef 1 ay bileklik taktım geçmedi şuan alçıya alınacak ve geçmezse ameliyat..
Yani durumu ciddi olabilir geç olmadan bir doktora görünmek en mantıklısı

Merhaba arkadaşlar.Futbol oynuyorum ve birçok kişi gibi basket toplarıyla şut antremanı yapıyodum daha sert şut çekebilmek için fakat yaklaşık 1 ay önce sol ayağımla şut atarken en içteki tarak kemiğime dokununca bile ağrıyacak şekilde bir ağrı girdi ve 1-2 gün sürdükten sonra geçti ve şuan günlük hayatta hissetmiyorum.Fakat her maça çıktığımda ilk sert şutumdan sonra aynı ağrı giriyor ve nerdeyse koşmama bile engel olacak derecede topa sert vurmaya gözüm almıyor o şekilde ağrırken.Bunun için neler yapabilirim ?
dostum 2 sene önce paylaşmışsın şu an aynı sıkıntı bende var 450 kg leg press girdikten sonra 1 hafta sonra halı sahada topa ilk sert vurduğumda ayak tarak kemiğinde ağrı oldu normalde fazla birşey yok top oynarken oluyor. iyileştin mi ? nasıl bir tedavi süreci izledin?

Back
Yukarı