Ayak Tipime Göre Koşu Ayakkabısı Modelleri???

Merhaba arkadaşlar
Malum yaz geldi ben de yavaş yavaş diyete girmeye başlayacağım ve koşu için (özellikle koşu bandında) ayakkabı almayı planlıyorum. Ama bildiğiniz üzere koşu ayakkabısı alırken uyulması gereken bazı kriterler var. Yabancı sitelerde buna göre baktığımda bulduğum ("stability plus" diye çıktı.) ayakkabı modellerinin hiçbirini bizim sitelerde bulamadım.

Bana aşağıdaki özelliklerime bakarak Türkiye'de bulunan modeller ve markalardan hangilerinin bana göre olduğu hakkında yardımcı olursanız sevinirm.

Ayak tabanım normal, yürürken parmak uçlarım "hafiften" dışa doğru gidiyor ve Şimdilik 90 kg ım. :)

Bana göre en iyi koşu ayakkabısı Nike - Air Pegasus'tur, tavsiye ederim.

ayağımı yere basınca palet gibi oluor birde ayağım taraklı yani üst kısmı biraz yüksek kemik war hangisini önerirsiniz

Bu yazın başında aldım benimde ayagım taraklı o yüzden her ayakkabı ile rahat edemiyorum özellikle Nike ve Reebok çok iyi oluyor en rahatsız oldugum şimdiye kadar Puma oldu.

Body Fitness yaptıgımdan yazın 4 km koşularım var o yüzden yaz başı indirimden nike ayakkabı gözü kestirmiştim ve ucuz ucuz kaptım resmini ekliyorum çok rahatım tavsiye ederim.

Image19.jpg

evet puma her ayaga olmuyo bide tiger die bi spor ayakkabı var fiyatı uçuk ama giyince kendini maraton 1.si sanıyon :)

Back
Yukarı