ayak yapısı ve kick boks

Arkadaşlar benim ayaklarım taraklı yani geniş . Fakat benim ayağım baya bi geniş :) Sizce bu kick boks yapmamı engeller mi kick boksun ayaklarım için bir yararı zararı olur mu ? Teşekkürler.

saçma sapan sorular soruyorsunuz. mantıken ayağın geniş olması neden etkilesin sporu. yürüme zorluğu çekiyormusun ayakta dengede zormu duruyorsunda bi etki etsin ????
biraz mantıklı olalım. her kafamıza gelen saçma veya değil soruları ilk bi düşünelim ondan sonra soralım.

saçma sapan sorular soruyorsunuz. mantıken ayağın geniş olması neden etkilesin sporu. yürüme zorluğu çekiyormusun ayakta dengede zormu duruyorsunda bi etki etsin ????
biraz mantıklı olalım. her kafamıza gelen saçma veya değil soruları ilk bi düşünelim ondan sonra soralım.

Sorumun nedeni şu yüzden , ayaklık takılınca ayağıma olmazsa diye sormuştum bide çorap falan çok sıkıntı yaratır . Baya bi geniş ayağım..

Millet bacagi yokken maratona katiliyor, ayagin normalden 2 cm genis diye kick bocks yapmani engellemez. Ayrica senin normalin sensin vucudundan utanma.

Adamı dövmediğiniz kalmış arkadaş bir soru sormuş yorumların bu kadar sert olmasına gerek yok begenmediysen soruyu yorum atmazsın olur biter. Sorun teşkil etmez güzel kardeşim.

Adamı dövmediğiniz kalmış arkadaş bir soru sormuş yorumların bu kadar sert olmasına gerek yok begenmediysen soruyu yorum atmazsın olur biter. Sorun teşkil etmez güzel kardeşim.
:) sağolasın kardesim peki ayakta değişiklere yol açar mı ? sonuçta hep kum torbasına vuruyorsun falan :)

Hicbirsey olmaz merak etme ayağının geniş olmasida sorun değil benimkide tarakli suana kadarki tek sorunu begendigin bazi kramponlarin (nike mercurial gibi) ayagima olmamasi :))
olsa bile 1 numara büyük almak zorundasın :) ama benim ayak numaram 41 uzun olmaması iyi olmuş ama baya geniş :) İnş ileride birazda olsa değişir :D

Back
Yukarı