Ayaz
Özel Üye
Güzel her bir cümlen için teşekkürler dostum. Verdiğin isimlerle de eskilere gittim. Pumpforevere, blitze, karaşana, flexora da selam olsunAyaz gerçek bir efsanedir benim için...
Onun 8-10 yıl öncesinden kalma, ancak bugün bile niteliğinden, öğreticiliğinden hiçbir şey kaybetmemiş mesajlarını halen anımsarım, dönem dönem de yeniden okurum.
O dönemlerde Ayaz, Pumpforever, Blitz, Karasan, Flexor gibi isimler vücut geliştirme konseyini başlatıp masayı çevrelerlerdi, biz forum sakinleri onların bilgece tavsiyelerini okur, rol modeller olarak da onları alırdık.
Yani, bugünün neslini bir anlamda "zehirleyen" sosyal medya çılgınlarının sesi yankılanmazdı o vakitler; forumların saltanatı bilinir, sporun efsane krallarının hükmü geçerdi.
Kendime şunu hatırlatırım hep: Instagram dünyasında dayanışma, iletişim (ironik ama gerçek), bilgi var olamaz, orada salt gösteriş ve reklam vardır.
Gerçek krallar ise gerçek öğütler verirler, çıkar gözetmeksizin. Mesela Barbell Rowing'in faydalarından söz ederler, sosyal medyada öve öve bitirilemeyen yeni nesil spor aletlerini bu spora merak duyanlara tek alternatif olarak sunmazlar. Onlar para peşinde koşmazlar, tavsiyeleriyle sporcuları koştururlar.
Ayaz... Ayaz bu krallardan biridir işte.
Tribute to Gods.
Son düzenleme: