Coleman Trebor
Üye
Aytosh tebrik ederim güzel çalışma biraz genetikte varmış 16 ile 17 arasında çok fark var o dönem yi çalışmışsın ama trapezlerin fazla gibi geldi genel vücuduna oranla
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Aytosh tebrik ederim güzel çalışma biraz genetikte varmış 16 ile 17 arasında çok fark var o dönem yi çalışmışsın ama trapezlerin fazla gibi geldi genel vücuduna oranla
Aytosh, birsey sormak istiyorum 72 kilodan 93 kiloya cikarken nasil besleniyordun? bulk donemine girmek istiyorum bir tavsiyede bulunursan sevinecegim![]()
katılıyorum ve MR. İsparta olayına da gülmekten katılıyorumYani Frank Zane'de 44-45 kol Mr. Olympia bile yapabilirken, sıradan bir bodycinin 44-45 kolu adamı Mr. Isparta bile yapmaz, öyle değil mi?
Sen kendi gücüne inan ve mezurayı bir kenara at, Ayaz buna en güzel örnek, onun fiziğine bakınca insan kol kaç demeden önce şekli, kuruluğu takdir ediyor bence en güzeli de bu...
keşke yüzünü kamufle etmesen...bunda ayıp birşey yok...suratındaki ifade, bu işi nasıl benimsedigine dair bile fikir verebilir..en azından, ufak cocukların yaptıgı o çizimleri yapma .kafanı sil gitsin, en temizi...ne bereye gerek kalır ne de cocuksu çizimlere... ben yüzünü bu tür yöntemlerle kamufle edenlere ve kafasına bere geçirip yüzünü saklayanları anlayamıyorum...bunu yazdım ama cok dikkatimi cektigii için söyleme ihtiyacı duydum
keşke yüzünü kamufle etmesen...bunda ayıp birşey yok...suratındaki ifade, bu işi nasıl benimsedigine dair bile fikir verebilir..en azından, ufak cocukların yaptıgı o çizimleri yapma .kafanı sil gitsin, en temizi...ne bereye gerek kalır ne de cocuksu çizimlere... ben yüzünü bu tür yöntemlerle kamufle edenlere ve kafasına bere geçirip yüzünü saklayanları anlayamıyorum...bunu yazdım ama cok dikkatimi cektigii için söyleme ihtiyacı duydum