13Erhan(çaylak)
Üye
Mrb arkdaşlar ben bu sporu 4 gündür yapıyorum
ama bundan önce 2 yıl profesyonel futbol oynadım sonra basketbol oynadım geçen sene tüplü dalış yaptım haliyele yüzme de iyiydim karın ksaları ve bacak kaslarında bu bakımdan hiç sorunum yok futbol sayesinde
Ben aslında biraz çekindim beklemdiğimm bir tepki aldım kol ve omuz dan kolun kolay gelişen bir kas olduğunu biliyordum ama omuzda hayli bir glişme oldu beklemediğim derecede kol 4 günde yakalaşık 4cm hacim kazandı omuzunda ondan aşağı kalır yanı yok Benim bir iki sorudma olcak burda...
1-)Bele yüklenmediğim ve bele press yapmadığım sürece boyda sorun olmaz inş.?(enseye press yapmıyorum)
2-)ben günde yaklaşık 1600 hareket yapıyorum mesela omuz ile ilgili 4 hareket varsa her birini her kolda 200 defa yapıyorum sonra tek set 50 mekik çekiyorum ardından gene tek set 25 şınaw akşam üsüde basketbol oynuyorum sizce kendime fazla mı yükleniyorum yoksa az mı?

1-)Bele yüklenmediğim ve bele press yapmadığım sürece boyda sorun olmaz inş.?(enseye press yapmıyorum)
2-)ben günde yaklaşık 1600 hareket yapıyorum mesela omuz ile ilgili 4 hareket varsa her birini her kolda 200 defa yapıyorum sonra tek set 50 mekik çekiyorum ardından gene tek set 25 şınaw akşam üsüde basketbol oynuyorum sizce kendime fazla mı yükleniyorum yoksa az mı?