bölgesel yağ birikimi

merhaba forum ahalisi.Benim aklima takilan bir konu var ve araştırıyorum soruyorum fakat tatmin edici cevaplar bulamadım.Su anda göbek çevrem 90 cm civarında merkezde ve yanlarda hatrisayilir bi yağlanma mevcut.Böyle diyorum çünkü 1.85 boyunda 74 kilodayim kollarim göğsüm bacaklarim oldukca zayıf.Göbeğim tişörtlerimden felan baya belli oluyor.Bunu dert ederek vücut gelistirme sporuna başladım.Ama salondaki hocam karbonhidrat almaya devam edeceğiz 85 kiloya kadar çıkmalısin diyor.Ben ilk etapta göbeğimden kurtulup sonra kaslarimi olduğu kadar geliştirmek istiyorum.Zamanla hepsini halledecegiz diyor.Beni gecistirdigini düşünmeye başladım.Bu konuda deneyimli abilerimizin arkadaşlarımın yorum ve fikirlerini bekliyorum.Birde dip not düşeyim bu göbeğin sebebi yine vücut geliştirme sporu oldu benim için.4 yil once salona kaydoldum ve spora başladım.orda bana bi karışım önerildi onu kullandim bolca yemek yemeye başladım özelikle ekmeği cok yedim.4 ay kadarda devam ettim göğüs cevrem 10 kollarim 6 göbek cevrem 15 cm artmıştı sonrasinda birakmak zorunda kaldim kollar vs eski halini alirken göbek yanima kalmış oldu.Bu sefer böyle bir hata yapmak istemiyorum surekli arastiriyorum makaleleri okuyorum ama istediğim cevabi bulamadim lütfen yorumlarinizi esirgemeyin

Hocanı dinle adam doğru söylüyor gecistirmek degil o tabi fakat

2 ay yapıp bırakıcaksan kendi bildigini yap göbeği erit hocayı uğraştırma:)

Back
Yukarı