Bükülü kalan parmaklar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SnycnYcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SnycnYcl

Üye
Antrenmanın ertesi günü sabah kalktığımda sol elimdeki işaret,orta,yüzük ve serçe parmağım bükülü kalıyor ve sağ elimle yardım almadan kendi kendime açamıyorum 1-2 saat hareketlerinde yavaşlık oluyor hatta takılma gibi mi ne diyim hızlı hızlı büküp açınca ama gün ortasında falan geçiyor bu nedeni nedir ? Sağ elimde olmuyor.

genetik olarak çocukluğundan beri olan semptom mudur? eğer değil ise acil olarak doktora görünmelisin.
bulunduğun bölgede pek önemsenmiyor olabilir ancak sinir sistemi ile ilgi problem olabilir. kilo boy yaş belirtirsen daha iyi tahminde bulunabiliriz.

Yok sadece spora başladığımdan beri oldu hatta bi ara spora 1 ay ara vermiştim o ara geçmişti ama şimdi spora başlıyınca tekrar olmaya başladı yaş 17 kilo 61 boy 1.70

vücudun gayet sağlıklı kilo boy oranın gayet iyi..
ancak dediğim doktora görünmelisin.. çünkü senin yaşında pek nadir görülür. daha iyi yorum yapabilmemiz için fotoğraflarını upload edebilirmisin?

Kusura bakmayın ama el için olan bişey için fotoğraf ne alaka anlamadım :S

@Atakan konu hakkında bilgili gibi görünüyorsunuz yüzdüğüm ve ya çok aşırı yurudugum zaman sağ ayak parmaklarından biri kitleniyor
Acaba yorgunluktan mi
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Atakan konu hakkında bilgili gibi görünüyorsunuz yüzdüğüm ve ya çok aşırı yurudugum zaman sağ ayak parmaklarından biri kitleniyor
Acaba yorgunluktan mi
Ayak parmaklarının fotoğrafını çek :)

Acaba yorgunluktan mi

İlk önce ayak şekil deformiteleri geldi aklıma ama yüzdüğümde de oluyor diyorsun, klodikasyo yazıp Google'dan bakmanı ve belirtilerin kendinde olup olmadığını kontrol etmeni isterim.

sayın syncycl,
üslubunuzu gayriciddi bulmakla beraber, yazdıklarınızın sadece konuyu dağıtmış olduğunu görmekteyim. amaç dışına çıkmış .
fotoğraf istemi konu hakkında görsel tecrübelerimi arttırmaktan ve size yardımcı olmaktan başka bir gayem yok idi.

sayın syncycl,
üslubunuzu gayriciddi bulmakla beraber, yazdıklarınızın sadece konuyu dağıtmış olduğunu görmekteyim. amaç dışına çıkmış .
fotoğraf istemi konu hakkında görsel tecrübelerimi arttırmaktan ve size yardımcı olmaktan başka bir gayem yok idi.
gayriciddi değilim sadece garipsedim yani el resmine bakarak bulmanızı kusura bakmayın öyle bir amacım yoktu.konu dışına çıkmamda başka birinin yorum yapması ve sizin geç cevap vermenizdi alakası yok.yardımcı olabilecekse atıyım

syncycl , bana görede sen saçmasın doktor bey fotoğraf istiyor nasıl birşey olduğunu görüp daha sağlıklı birşey söyleyecekti.Bana göre konu ciddiyetini yitirmiş ve sendede birşey olduğunu sanmıyorum :)

syncycl , bana görede sen saçmasın doktor bey fotoğraf istiyor nasıl birşey olduğunu görüp daha sağlıklı birşey söyleyecekti.Bana göre konu ciddiyetini yitirmiş ve sendede birşey olduğunu sanmıyorum :)
Ne alakası var birader ? Küçük bir espri yaptık diye niye ters çıkıyosunuz ki ? Ben izah istedim sadece saçma değil mi dedim,adamda resmi neden istediğinin izahını yapıcaktı bu kadar basit bir konu.Yıkıcı olacağınıza yapıcı olun.Konuyu uzatmayın.

Back
Yukarı