Büyük dönüşüm!

Ya insanlar nasıl bukdar büyük gelişmler gösterebiliyor aklım almıoyr.Ya söylenenden daha uzun sürede geliiyorlar yada bu adamlar artık doktor,diyetisyen,antrönör ordusuyla çalışıyor.
Neyse konumuza gelicek olursak bu arkadaş 48 ay boyunca çalışmış her ay sonunda da fotoğraflarını çekmiş sonuç ise ortada .Konuyu açma sebebimse fikirlerinizi almak istemem.Acaba streoid vs kullanamdan(kendisi kullanmışmöı bilmioyrum) sadece birkaç supplementle bu şekilde bir ilerleme göstermek mümkünmü?

11823049th1.jpg

80285072bg1.jpg

86322777ht8.jpg

75357672yu2.jpg

78736625gi7.jpg

31749281xz4.jpg

25567814sx0.jpg

10jm9.jpg

11iw1.jpg

12fi5.jpg

13fh7.jpg

14jk0.jpg

15vm4.jpg

17rc1.jpg

18vc3.jpg

19lp2.jpg

Son düzenleme:
4 sene tamam ama adam daha 5 . ayda six pack çıkarmış
baaşladığı noktaya bakınca(hele o göbek....) ilk bir kaç ayda okadar ilerlemesi bana anormal geliyor

İlk 6 aydaki gelişme başarılı. Ama genel gelişmede aman aman bir durum yok. Hatta 4 senede çok daha iyi olunabilinir.

4 senede bu vucudun 2 katı yapılır.Yabancıdır büyük ihtimalle.özenli beslenme programı ve başarılı supplementlerın kullanımıyla olur.

gelişme ii olmus bnce ama kürlük bişi yok gibi gözüküyo bi tane fotosunda göğüs kıllarını almıs bacaklar kalmıs komik bi görüntü olmus=)

arespoem dedi:
Arkadaşlar adam 4 senede çok çok iyi gelişmiş.Yağ oranını düşük tutarak baya bir hacim elde etmiş.ben çok beğendim neresi yetersiz bunun allah aşkına.
galiba bazilarina 4 senede böyle bir vücut yapmak cok kolay gibi geliyor :) bence adam harika bir gelisim göstermis.

2. senenin başlarında gerileme yaşamış 4 mevsim gibi adam bi ara yaşlanmışta gençleşmişl :)

galiba bazilarina 4 senede böyle bir vücut yapmak cok kolay gibi geliyor :) bence adam harika bir gelisim göstermis.

Sen 4 senedeki bu gelişime harika diyorsan Pump_Forever'ın 1.5 senede yaptığına ne dersin merak ediyorum.

Adam belli ki olaya bilerek ve bilinçli başlamış.

Düzgün beslenme ve disiplinle olmayacak birşey değil.

Ki nereli bilmiyorum ama eğer amerikalıysa supplement faktörünü de katmak lazım işin içine.

bb.com da bu adamdan daha kısa sürede çok daha iyi vücut yapanlar var.

Büyütülecek birşey göremiyorum ben.

bir çok sporcu gibi başlangıçta çok katı bir diyete girerek gereksiz kütle kaybetmiş. Bu da zaman kaybı demek. yoksa daha kısa sürede bu görüntüye ulaşabilirdi. İlk definisyon dönemi gereğinden çok uzun sürmüş.

Ben bu adamın antreman programını, beslenme programını vs. görmüştüm sitesinde. benim dikkatimi çeken cardio programının da çok yoğun olması oldu. Yanlış hatırlamıyorsam spora da 34 yaşında başlamış. Bence yaşına göre çok iyi bir gelişim göstermiş.

Back
Yukarı