Tufan41
Üye
Arkadaşlar merhaba, konunun uzmanları bu forumda olacağını düşünerek en doğru cevabı burada bulacağımı düşünerek yazmaya karar verdim. Kısaca kedimden bahsetmem gerekir ise masabaşında çalışıyorum yaşım 36 uzun yıllardır masabaşında yaklaşık 10 saate yakın oturarak çalışıyorum. Zaman zaman spor yaptım ama bunlar çok kısa sürelerle oldu. 2 3 ay gibi daha sonra yine oturmaya devam. Artık vücudumun çok ağırlaştığını kas gücümün olmadığını hissetmeye başladım. Ağrılarım artmaya başladı ve taş gibi bir vücuda sahibim. Taş gibi derken kaslarım çok sert ve esnemeyor ve bu yüzden ağrılar olduğunu düşünüyorum. Yoğun iş tempomdan dolayı spor salonuna gidemiyorum aslında gidebilirim fakat çok prensipli olmadığımdan başaramıyorum uzun vadede. Ama evde düzenli bir şekilde yapabilirim. Kararım iyi kötü birşeyler yapmaya başlamak. Sizce düzenli olarak evde nasıl başlamalıyım. Neler yapmalıyım önerilerinizi ve yorumlarınızı titizlikle değerlendireceğim. Teşekkürler.
Amacım: Daha sağlıklı ve düzgün bir duruş ve kas kuvveti kazanma çok muhteşem kaslar ve vücut gibi bir düşüncem yok zatan şu seviyede biraz imkansız gözüküyor o durum.
Amacım: Daha sağlıklı ve düzgün bir duruş ve kas kuvveti kazanma çok muhteşem kaslar ve vücut gibi bir düşüncem yok zatan şu seviyede biraz imkansız gözüküyor o durum.