Büyüme hormonunu 20 kat arttıran diyet

Arkadaşlar öğrenciler için çok uygun bence bu 8saat okuldayız 8 saat uyku desek 16 saat geri kalan saatte yemek yemek için çok uygun ancak bir oturuşta 1.500 kalori çok fazla değil mi kilo almak isteyenler bundan faydalana bilirmi?

Tabiki gh hormonu genis biir seydir cok ise yarar boy kemik kas gelisiminden tut kil buyumesine kadar kapsar ama bu diyeti uygularsan 4 ayda 2 cm uzadin diyelim 2.5 falan uzarsin tahminen accliktan cok aldigin minareller daha cok isine yarar gibime geliyo

Not:merak ettim diyeti denedim sabah ole bir kahvalti ettim ki suan bile tokum su icmek bile zor geliyo :) megerse sofradan doymadan kalkiyormusum.[DOUBLEPOST=1415543628][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar öğrenciler için çok uygun bence bu 8saat okuldayız 8 saat uyku desek 16 saat geri kalan saatte yemek yemek için çok uygun ancak bir oturuşta 1.500 kalori çok fazla değil mi kilo almak isteyenler bundan faydalana bilirmi?
Senin ihtiyacina bagli ben 2 ogun yedigim icin sabah 1000-2000 aksamda 500-1500 arasi tuketiyorum kilo almak icinde kullanilabilir zaten gunun geri kalaan zamaninda bi sey yemedigin icin insilun dusmeye basliyo gh artiyo yag yakimi ve kas artisi basliyo normalde boyle olmasi gerekir.

Son düzenleme:
Tabiki gh hormonu genis biir seydir cok ise yarar boy kemik kas gelisiminden tut kil buyumesine kadar kapsar ama bu diyeti uygularsan 4 ayda 2 cm uzadin diyelim 2.5 falan uzarsin tahminen accliktan cok aldigin minareller daha cok isine yarar gibime geliyo

Not:merak ettim diyeti denedim sabah ole bir kahvalti ettim ki suan bile tokum su icmek bile zor geliyo :) megerse sofradan doymadan kalkiyormusum.[DOUBLEPOST=1415543628][/DOUBLEPOST]
Senin ihtiyacina bagli ben 2 ogun yedigim icin sabah 1000-2000 aksamda 500-1500 arasi tuketiyorum kilo almak icinde kullanilabilir zaten gunun geri kalaan zamaninda bi sey yemedigin icin insilun dusmeye basliyo gh artiyo yag yakimi ve kas artisi basliyo normalde boyle olmasi gerekir.
Hocam yarım santim yarım santimdir. Boy atacaksam bu diyeti yapmaya değer o zaman. Ama bizim salondaki üstadlar gelişmen için günde dört beş defa yemek yemen lazım diyor. Boy atacaz diye kasları yakmıyalım şimdi.

Yav yemek yeme yada yememe nasil boy uzatsin kardes akil var mantik var diyetle boy mu uzar allahini seversen. Bu arada bende 1 yildir spor yapmadigim zamanlardada if tarzi beslendim guzeldir herkese oneririm. Buyume hormonu artiyo die 55 cm kol yapcam 3 metre boyum olcak mi zannediyonz allah askina ?

oruç tutarken sistem bu olacak o zaman :D

Yok hocam ben ramazan oruç tutmam amacım gh şı tavan yapıp kasların ve boyun gelisimini hızlandirmak. Ama tam karar veremedim gh kas yapmaz diyenler var.
Kas kazanımı için etkili hormon igf-1dir. Gh karaciğerde igf-1e dönüşür tabi bunun için de karbonhidratlar gerekir yani insülin seviyesini yükseltmek. O yüzden bu diyette kas kazanımı zor gibi duruyor.

Şu ince hesaplarınız varya... Yok testosteron arttırma, yok gh arttırma, yok insülün yok bilmemne. Şaka mı yapıyorsunuz ya? Pro değilsiniz siz. Hormonlarınızla çok oynayamazsınız zaten ilaçsız. En fazla %5-%10 artar anabolik hormonların o kadar kasmaya, o da 150-200 gram kas fark eder uzun vadede. He ayrıca hayat tarzın GH üzerinde daha etkilidir ne yediğinden. Önce sen 8 saat uyuyor musun bir onu düşün. Hazır yeri gelmişken en anabolik hormon testesterondur. Bu kadar ince hesaba bu kadar planlı programlara rağmen makroları karşılayım da ne olursa olsun diyen adamdan pek farkınız olmayacak söyleyeyim.

Back
Yukarı