BİLEĞİM ÇOK İNCE

Bükrek

Üye
Herkese merhabalar arkadaşlar
Arkadaşlar ben 3 ay vücut geliştirmeyle ilgileniyorum goğus omuz ve kol çok gelişti fakat şöyle bir şey var hiç vücut geliştirmeye gitmeyen bir arkadaşım beni bilek gureşinde ezici bir biçimde yeniyor ve bilek güreşi yaparken de bileğim gerçekten çok ağrıdı bunun sebebi bileğimin ince ve çelimsiz olması mı yoksa kas olarak mı yetersizim teknik biliyorum ve uyguluyorum (elbette prof bir sporcu kadar bilmiyorum) bir de arkadaşlar 3 ay spora gittin bir şeye yaramamış diye alay edince yıkıldım :)
Bilek antrenmanları nasıldır
Diğer kas gruplarına göre acılı ve zorlu deniyor
Tendonlardan bahsediliyor bunlar nedir
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Herkese Teşekkürler

Arkadaşlar ben 3 ay vücut geliştirmeyle ilgileniyorum goğus omuz ve kol çok gelişti fakat şöyle bir şey var hiç vücut geliştirmeye gitmeyen bir arkadaşım beni bilek gureşinde ezici bir biçimde yeniyor ve bilek güreşi yaparken de bileğim gerçekten çok ağrıdı bunun sebebi bileğimin ince ve çelimsiz olması mı yoksa kas olarak mı yetersizim teknik biliyorum ve uyguluyorum (elbette prof bir sporcu kadar bilmiyorum) bir de arkadaşlar 3 ay spora gittin bir şeye yaramamış diye alay edince yıkıldım :)

Herkese Teşekkürler
Saat takılan yerden bahsediyorsan orası gelişmez.. orası gelişebilen biryer değil anca yaş geliştikce kilona ve boyuna göre artabilir ama bileğin üstü yani ön kol denilen yer gelişir
ayrıca senın dedıgın bilek güreşinin yaptıgın kas ile bir alakası oldugunu dusunmuyorum :D birsürü video var incecik bir adamın kas yığını olan bir elemanı yendiği :D tamamen teknik bilek güreşi farklı bişeydir

Bilek güreşi ile Body nin doğrudan alakası yok. Sporcu olmayan bir arkadaş, 10 yıllık kas yığını Bodyciyi gözümüzün önünde bilek güreşinde yenmişti.

Herkese Teşekkürler
Hocam benim kuzenim 4 yıldır bodyci dediki bilek genetikmiş adamın kolu inceciktir ama seni rahatca yeniyordur

@eehfe4 @Dvrmchrky @Ahmet0141

Arkadaşlar değerli cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize
eehfe4 kardeş benim de bileğim inceci fakat arkadaştan çok daha kalıplı olarak tabi edilebilecek bir insanım 3 ayda büyük gelişme kaydettim ama bu soru dünden beri aklımı kurcalıyor bu bilek işi genetik olsa bile geliştirme yolu yok mudur

Dvrmchrky hocam peki ney ile alakalıdır

Ahmet0141 hocam teknikleri biliyorum adam da bana öğretti hatta avans verdi bu konuda kendisi dezavantajla başladığı güreşe yine de yendi bilek güreşinde hangi bölgeler etkin rol oynar

@eehfe4 @Dvrmchrky @Ahmet0141

Arkadaşlar değerli cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize
eehfe4 kardeş benim de bileğim inceci fakat arkadaştan çok daha kalıplı olarak tabi edilebilecek bir insanım 3 ayda büyük gelişme kaydettim ama bu soru dünden beri aklımı kurcalıyor bu bilek işi genetik olsa bile geliştirme yolu yok mudur

Dvrmchrky hocam peki ney ile alakalıdır

Ahmet0141 hocam teknikleri biliyorum adam da bana öğretti hatta avans verdi bu konuda kendisi dezavantajla başladığı güreşe yine de yendi bilek güreşinde hangi bölgeler etkin rol oynar
Tabiki var sana link atacağım o videoyu izle bileğini güçlendirirsin barfix felan çekmenede yardımcı olur, Bilek güreşi felan fasa fiso sen sporunu yap vüudunu güzelleştir sağlıklı yaşa :)
[DOUBLEPOST=1473236080][/DOUBLEPOST]Eğer evinde halter yoksa dambıllada yapabilrsin ama iki kolu ayrı ayrı çalıştıracaksın

@Dvrmchrky o zaman moralimi bozmuyorum hocam body ile ilgisi yoksa iyi oldu bu :) bir de bilek ölçüm 16cm kol 28,5 cm kilo 58 boy 1.76cm

@eehfe4 teşekkürler hocam yardımınız için

Bir de zaten bileğim o kadar hassas ki barbell curl yaparken bile ağrıdığı oluyor aynı şey bench press için de geçerli bileklerime ağrı giriyor maalesef

@Dvrmchrky o zaman moralimi bozmuyorum hocam body ile ilgisi yoksa iyi oldu bu :) bir de bilek ölçüm 16cm kol 28,5 cm kilo 58 boy 1.76cm

@eehfe4 teşekkürler hocam yardımınız için

Bir de zaten bileğim o kadar hassas ki barbell curl yaparken bile ağrıdığı oluyor aynı şey bench press için de geçerli bileklerime ağrı giriyor maalesef
Sanırım Ektomorfsun yavaş yavaş kilo al o bilekde kalınlasır :)

Back
Yukarı