Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
snopbody yorumumu yapmadan önce sunu söyleyim.sitede herkese nick ismiyle hitap ediyoruz,yönetimden uyari gelebilir.her ne kadar ictenlikle kardesim falan desende kural geregi diyemiyoruz..saolasın babayıgıt boy 1,70
ben sivasta 21 yasima kadar yasadim.simdi 7 yildir almanyadayim.kamuran polati tabiki tanirim.uzun boyuna o vücut cok yakisir kamuran hocanin.yanliz sivasta tektir derken kamuran polatin hic yarismasi yoktur..yani zevkine yapti o vucudu.birbirlerini hic sevmeslerde sivsata hakan inan vardir.su an hakan milli hakem.ve bir cok yarismada birinciligi vardir..s.a bende sıvaslıyım zaradan hemserı sayılırzkamuran polatı tanıyorsan eger onun ogrencısıydım eskıden, sıvasta tektır kendısı. 9 yıllık spor hayatımda suplementler harıcnde kur yapmadım sentetık ısıne hıc bulasmadım,ılk kez bu yıl gırdım bu ıse haklısın gercı kollar on planda gıbı ama dedıgım gıbı bu ısı tam olarak yaptıgımı soylemıyorum zaten ıddıalıda degıl okadar eksık yonlerım cok,belkı bu yarısmadan sonra tam olarak profosyonel yonde adımlar atarım ozmankı dusunceme baglı...
shownodose bu sporu yapan her vücut yilda en az bir sefer definasyonu görmelidir bence.vücut doldur bosalt yaptikca daha iyi calisir.yani definasyon yapmak sadece yarismaya girmek icin olamz.definasyona girip diet yaptikca yaglari yakip tekrar hacim yaptikca kaslar daha dolgun görünür kalitesi artaryaw niye yağ yaksın adam durup dururken öle durup dururken yağ mı yakılır definasyon definasyon ... definasyon denilen şeyin sonunda elde edilen vücut max 2 hafta gider böyle devam et bence fena deyil vücudun öle herzaman yağ yakılmaz
güzel diyosunda bi iddia yoksa zayıflamanın manası ne ( iyi görünmek ten bahsetmiyorum) bence yapılabildiği kadar et yapılmalı sonra hee tamam artık bakalım yağların altında ne var dedikten sora definasyon yapılmalı definasyon öle '' azcık definasyon yap define olsan daha iyi '' dencek kadar basit bişey deyil ki ben yaptım ordan biliyorum 16.gün bayıldım diyorum sana ama inat ettim devam ettimshownodose bu sporu yapan her vücut yilda en az bir sefer definasyonu görmelidir bence.vücut doldur bosalt yaptikca daha iyi calisir.yani definasyon yapmak sadece yarismaya girmek icin olamz.definasyona girip diet yaptikca yaglari yakip tekrar hacim yaptikca kaslar daha dolgun görünür kalitesi artar