Kusura bakmayın ama şu gün sayısı çok saçma.
Ben şimdi üye oldum sonra çıkış yapıp foruma 7-8 gün sonra girsem ne olacak. Konuları halletmiş mi sayılacağım.
Her üye olan, o 1 hafta dolana kadar, aman aynı başlığı tekrar açmayayım diye, bu sitedeki her yazıyı satır satır okuyor mu.
(Bence okunmalı, misafir üye iken bana çok şey kattı forum, ama genel konuşuyorum)
İyi de bir insan misafirken de okuyabilir.
Ben aylardır misafir olarak okuyordum mesela.
Bence foruma üye olunurken, yasaklar ve ceza puanı verecek şeyler belirtilir, kişi bunları kabul ederek üye olur, olay o an da başlar.
Katı bürokratik yapılar, (kendi ülkemiz başta olmak üzere) geri kalmış ülkelerin bir türlü üzerinden atamadığı şekilciliklerle doludur.
En azından yeni nesil bundan kurtulmalı.
Yeni başlayan bi insanıda 3 gün nneden bekletirsiniz saten yardım almak içinn ugrasıyoruz şans eseri bu siteyi buluyoruz danışıacgımız birşeyler var ama danışamıyoruz biraz saçma olmuş kusura bkmayın yeni başlyanların 3 gn beklmesi
bir üstteki mesajı okudunuz mu?
Merhaba, bekleme surleri hangi tarih itibari ile olculuyor acaba ? Zıra ben uye olali 7 gunu gecti farkli bir tarih itibati ile mi olcuyorsunuz ?bir üstteki mesajı okudunuz mu?
Prii daha sonra Lerrx di mi Hasancim, daha da yeni nick almis aciyorArtık forumda yeni üyelerin post atma yada konu açma bekleme zamanı kaldırıldımı?. Çünki yeni üye olan sonra banlanan biri yeni üyelikle yine konu açıyor hemde anabolik bölümde.