jackabbo
Üye
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aydır haftada 3 kez evde, 5*2 dumbellarımla göğüs-kol-omuz programları uyguluyorum ; siteden aldığım tavsiyelerle. Kas açısından dümdüz ve aşırı yağlı bi vücuda sahip olduğum için gözle görülür bi değişim oldu benim açımdan
Ağustos sonu itibariyle de beslenmeme aşırı dikkat ettim ve protein ağırlıklı, yağsız beslenmeye gayret ettim. Ağustosta 96 kilo iken, şimdi 89 kilo civarındayım.
Bundan sonrasında ise salona yazılmaya karar verdim. Gittim uzun uzadıya konuştum. Ölçülerim ışığında bir program hazırlattım. Salondaki hoca ilk ay başladığımda cardioya ağırlık vermem gerektiğini söyledi. Ve aşağıdaki programı hazırladı. Program biraz garip açıkçası. İlk ay sıkılaşalım, sonra kütleye başlarız dedi. Programım :
İlk olarak 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş
Karın :
Flat Bench Abdominal Leg Pull Ins 3*10
Ters mekik 3*10
Göğüs :
Machine Bench Press 3*12
Bacak
Lying Leg Curl (Hamstring Curl) 3*12
Leg Extension 3*12
Omuz :
Lateral Raises 3*12
Sırt :
Close-Grip Front Lat Pulldown 3*12
Straight Arm Pulldown 3*12
Wide-Grip Front Lat Pulldown 3*12
Seated (Cable) Row 3*12
Kol :
Triceps Pushdowns 3*12
Dumbbell Curls 3*12
Son olarak da 15 dk bisiklet (soğuma)
Fotoğraflarım da mevcut. Hocalarım ve sizler değerlendirirseniz sevinirim.Bu şekilde devam etmelimiyim ? Yoksa daha farklı bir program mı gerekli ?

Ağustos sonu itibariyle de beslenmeme aşırı dikkat ettim ve protein ağırlıklı, yağsız beslenmeye gayret ettim. Ağustosta 96 kilo iken, şimdi 89 kilo civarındayım.
Bundan sonrasında ise salona yazılmaya karar verdim. Gittim uzun uzadıya konuştum. Ölçülerim ışığında bir program hazırlattım. Salondaki hoca ilk ay başladığımda cardioya ağırlık vermem gerektiğini söyledi. Ve aşağıdaki programı hazırladı. Program biraz garip açıkçası. İlk ay sıkılaşalım, sonra kütleye başlarız dedi. Programım :
İlk olarak 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş
Karın :
Flat Bench Abdominal Leg Pull Ins 3*10
Ters mekik 3*10
Göğüs :
Machine Bench Press 3*12
Bacak
Lying Leg Curl (Hamstring Curl) 3*12
Leg Extension 3*12
Omuz :
Lateral Raises 3*12
Sırt :
Close-Grip Front Lat Pulldown 3*12
Straight Arm Pulldown 3*12
Wide-Grip Front Lat Pulldown 3*12
Seated (Cable) Row 3*12
Kol :
Triceps Pushdowns 3*12
Dumbbell Curls 3*12
Son olarak da 15 dk bisiklet (soğuma)
Fotoğraflarım da mevcut. Hocalarım ve sizler değerlendirirseniz sevinirim.Bu şekilde devam etmelimiyim ? Yoksa daha farklı bir program mı gerekli ?
Eklentiler
Son düzenleme: