• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

başlayalı 2 ay oldu yorum yazarsanız sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oxsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oxsy

Üye
slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum aslında bodyle pek alakam yoktur sadece yarış sezonu bitiminde yeni sezona hazırlanırken kuvvet için 2-3 aylığına yapıyorum ama ileride sadece bb yapma yolunada girebilirim olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

kilo:68
boy:1,83
kol:37
göğüs:103

dostum seninde tıpkı benim gibi kilo problemin var,bende 67 kilo falanım,bu sporda kilo çok önemli bence kilo almamız lazım,sende bende,ama senin vücüdün kilosuz olsa bile şekilli duruyor.Çalışmaya dvm etmelisin...Bence ilerde güzel bi vucütün olabilir...

yorumların için teşekkrler.dediğim gibi ileride sadece bu sporu yaparsam kilo alabilirm... yeni başlayan biri olarak yapıcı yönden eleştirilerinize ihtiyacım war birazdaha duyarlı olursanız sewinirim teşekkler...

eğer ileride Bodybuilding yapmaya başlarsan ancak sana ozaman yardımcı olabiliriz.
süreklilik, beslenme, dinlenme, antrenman,sabır vs. zaten forumda sana yardımcı olacak birçok bilgi war.Fotoğraflardan karbonhidrat alımını anlayan üyeler bile war.
başlamaya karar wer her aralıklarla gelişimini burda paylaşırsın bizde tawsiye werelim.

selam oxsy. 2 ayda bu şekilde detayları ortaya çıkarabildiğine göre yağlanmadan kolayca kilo alan bir yapın var veya başka bir sporla daha uğraşıyorsun. bence altyapın çok iyi, çoğu insanın uzun sürede bile yapamadığı bir vücuda şimdiden sahipsin, düzenli bir çalışmayla 1 yıllık bir süreçte inanılmaz bir aşama kaydedeceğini düşünüyorum. iyi çalışmalar.

6 senedir triathlon yapıyprum(1,5 km yüzme +40 km bisiklet +10 km koşudan oluşan bir yarışma) ülkemizde yeni yeni tanınan bir spor olduğu için açıkladım.5 senedirde milli takımdayım.yarış sezonu başlangıcında ağırlık antremanı yapıyoruz yüzmeye başlangıcımsa 10 yaşında oldu. yağ oranım %6,8. zaman ayırıp cewap yazdığın için teşekkrler.

yeniden yüzme antremanlarına başladım we bb nin yüzmeyi inanılmaz kötü etkilediğini gördüm.vücudum 2,5-3 ay ağırlık yapmama rağmen inanılmaz hantallaştı. 1 yılda neler olur düşünmek bile istemiyorum.zaten vücudun şov(gösteri) kaslarının geliştirilmesi ve çok büyük kasların uygun olmayan bir özgül ağırlık yaratarak yüzebilirliği azalttığı ve kas hücrelerine difüzyonla ulaşmak zorunda olan oksijen ve besin maddelerinin yolunu uzattığı hakkında bir yazı okumuştum.tamamen doğruymuşş...

bende yüzüyorum haklısın hangi yüzücüda manyak kollar gördünki yüzmedeki amaç zaten vucut hatlarını dakı kıvrımları azaltarak sürtünmeyi azatmak aynen balıklardaki gibi sizri hatlar yani sadece yüzerek göğüs olduğunuda kendimden biliyorum
bir bodyci için yüzme sadece kardiyo amaçlı günde 200 -300 külacı geçmemeli

oxsy zaten sporcu bir kimliğin var anladığım kadarıyla. ilerde vg yapmaya başladığında alt yapın olduğu için daha başarılı olabileceğin kanaatindeyim. başarılar...

Önceki halini bilmiyorum ama 2 ay için güzel gelişme.Biraz kanatlara yüklenirsen,benim görebildiğim bariz eksik kanatlar,gerisi gayet iyi ve parçalı duruyor,çalışmaya ve kg almaya devam ;)

bırazdaha karbonhıdrat agırlıklı beslen daha ıyı olacaksın.antrenman da cok onemlı.ama unutma beslenmek bu ısın %60 nı kapsar

Back
Yukarı