Başparmak eklem kemiği yardım :S

Başparmak eklem kemiğine darbe aldım parmak değil kemiğine parmakta çok sıkıntı yok ama alt tarafı komple acıyor elmı tam acamıyorm dıgerıne gore şiş vb 1 saat sonra buz koyabildim biraz + parmagımı çektim otursun diye ne tedavi uygulanabilir ne kadar zamanda geçer acaba

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:37 ----------

Yardım spor salonuna gidicem bugun :S eklem zorlanmasın ?

Spor yapma 4-5 gün dinlendir kendini ama bu süreçte her geçen gün daha kötüye veya aynı seyirde giden bir tablo varsa 4-5 gün dolmadan ortapediste gözük.

Yaza kadar aksatmamam lazım :s 3-4 gün çok gerileme süreci olur benim için bugun gittim ve çalışmayı denedim 65 kg bench basıyordum 10 kg kaldıramıyoruım yok boyle bişe :) Bacak ve karın calıstım bırazda zorlaya zorlaya kol yarın çalışmayacagım 2 gun dınlenme kemık 1-2 cm fazlasıyla dışarda :S

Fazla zormamamanı tavsiye ederim acısı sonradan çıkar daha fazla dinlenmek zorunda kalırsın. Benimde kolumda var problem yarın dinlenicem örneğin ;)

Back
Yukarı