Bacak 0 açmaya çalışırken ağırlık basmak ?

Bacağı 0 açmaya çalışıyorum bu aralar 1 aydır düzenli yapıyorum fakat sadece 1-2 cm açabilmişimdir.Ama aynı zamandada Body programımda bacak egzirlerimde var.
Bacak 0 açmak kası esnekli kazandırma işi.Kafam karıştıran ise Bacak antremanı yaptıgımızda kaslara gerilim uygulanıyor.Hem gerilim hem esneklik bilemiyorum.

Sizce bacağı açmaya çalışırken bacak egzersizi yapmalımıyım ?

Bacağı 0 açmaya çalışıyorum bu aralar 1 aydır düzenli yapıyorum fakat sadece 1-2 cm açabilmişimdir.Ama aynı zamandada Body programımda bacak egzirlerimde var.
Bacak 0 açmak kası esnekli kazandırma işi.Kafam karıştıran ise Bacak antremanı yaptıgımızda kaslara gerilim uygulanıyor.Hem gerilim hem esneklik bilemiyorum.

Sizce bacağı açmaya çalışırken bacak egzersizi yapmalımıyım ?

sana önerim acacın 0 yapmaksa bacaklarını ayırıp şınav çekmen ağırlıklar bu konuda pek işe yaramaz.

yani sence bacakları hem esnetip 0 açmaya çalışırken tekmeleri falan iyi açabilmem gerekiyor.

Seence bacaklarımda ağırlık çalışmamın bir zararı olurmu yoksa ikisinide yapabilirmiyim.

ScreenHunter_1.jpg

bacak esnetmelerini bacak egzersizlerinin bitiminden sonra yapabilirsin... ama bu resimlerdeki gibi kusursuz istiyorsan zaman alır. çünkü esnetme çalışmaları küçük yaşlarda başlanıldığında tam sonuç alınabiliyor.

ScreenHunter_2-2.jpg

Back
Yukarı