bacak antrenmanı ve penis ilişkisi

arkadaşlar bacak antrenamnının penis kısalttığını duymuştum ama ciddiye almamıştım bana ağır basma diye uyarıda bulunanlar oldu ama ciddiye almadım leg presde 104 ve bi çok maknada son ağırlık kullanıyorum ve penisde kısalma oldu kendim tam olarak ölçmedim ama kendini belli ediyo

Bacak idmanı penise gaz veren etkili bir antreman şeklidir diyorum ve çıkıyorum.

Alakası yok ne küçültür nede öldürür... Bu kilolu insanların zayıfladıgında penisinin büyüdüğünü zannetmesi gibi birşey .. Bacak antremanları yüzünden gelişen kas ve kazanılan hacim penisi oldugundan küçük gösterebilir ama sadece göz yanılmasıdır..

Alakası yok ne küçültür nede öldürür... Bu kilolu insanların zayıfladıgında penisinin büyüdüğünü zannetmesi gibi birşey .. Bacak antremanları yüzünden gelişen kas ve kazanılan hacim penisi oldugundan küçük gösterebilir ama sadece göz yanılmasıdır..
bende öyle düşünüyorum ne yani bacak çalışmayakmı şimdi?

Yaptıgın spor vg. Tabiki çalışcaksın. Çalışmaman için geçerli bir sebep yok.. Sakatlık hariç..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acıkcası korkudan 2 haftadır bacak antrenmanı yapmıyorum danışdığım insanlarda biraz dalgaya alınca moralim bozuldu

Bacak kaslarnn büyümesi testosteron hormonunu artirir buda daha uzun cinsel ilişki daha fazla istek dmek tabi steroid vb ilaçlar almadgn sürece.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

menisküse davetiye çıkarır. kas yıkımı cinselliğe etki eder. özellikle kalça ve bacaklarda.
moment (ağırlık merkezi) beyaz kaslara denk gelirse yapabilir.

cok komik olmuş.Kulaktan dolma bir bilgi bu.

Tam aksine bacak çalışmak büyüme ve testesteron hormonunun artmasına neden olur buda belki penisde gözle görülür etki yaratmaz ama cinsel performansı çogaltır.

menisküse davetiye çıkarır. kas yıkımı cinselliğe etki eder. özellikle kalça ve bacaklarda.
moment (ağırlık merkezi) beyaz kaslara denk gelirse yapabilir.
ben tam olarak anlamadım
hatta hiçbirşey anlamadım diyebilirim
biraz daha açıklayabilirmisiniz?
etki olumlumu olumsuzmu?
beyaz kas la momentle ne alakası var
açıklayabilirseniz sevinirim

sayın repax menisküs 2 bacak kemiğin birleştiği noktada aşınmayı önleyen kıkırdak yapıdır. ne tamiri imkansızdır. bacak kemiğine yapılan aşırı baskı ve dizin hareketi bunu ufak ufak zedeler.
bilmediğin bir hareket sırt destekli yatarak bacaklarla ağırlık itimi hareketi son derece sakıncalıdır. bunun gibi bir çok hareket vardır.

sayın repax menisküs 2 bacak kemiğin birleştiği noktada aşınmayı önleyen kıkırdak yapıdır. ne tamiri imkansızdır. bacak kemiğine yapılan aşırı baskı ve dizin hareketi bunu ufak ufak zedeler.
bilmediğin bir hareket sırt destekli yatarak bacaklarla ağırlık itimi hareketi son derece sakıncalıdır. bunun gibi bir çok hareket vardır.

Sanırım Boksbody ' e cevap verdiniz ben alaka kuramadım pek cevapla çünkü .Ben çok farklı birşey söyledim çünkü

Sanırım Boksbody ' e cevap verdiniz ben alaka kuramadım pek cevapla çünkü .Ben çok farklı birşey söyledim çünkü
benlede alakalı değil bende penis moment beyaz kas ağırlık merkezi meselelerini sormuştum :)
doktor biraz yoğun sanırım

Back
Yukarı