Bacak kılları ile başım dertte !

ya ben hepsi gitsin istemiyom hatta kıllarla bile problemim yok.Erkeksiligini ortaya çıkarıyo.Tek sorun çevrendeki insanlar.Şort giyiyom arkadaş sakın kıllarını kesme oksijensiz kalmayak ormandan kıllar düşüyo diye dalga geçiyorlar.Uzun giysem gene dikkat çekiyom ve aşırı terliyom.
Ee geçsin sende senin gibi köse olacağıma erkek gibi kıllıyım de geç takılmayın böyle çevremdekiler ne der muhabbetine senin hayatın değil mi bu çevrendekiler de kim oluyor çevrene göre değil kendi kafana göre iş yap

Benimde babamdan fazla kılım var bacakta gözle görülür şekilde artış var.Hiçte rahatsız değilim daha bi cool hissediyorum :D.

1. si hem öneri istiyon hemde anam babam kesmeme izin vermiyo diyon
2.si hepsinin gitmesini istemiyom ne demektir ya o zaman ara makası at berberlerde bulunan makasla
3.sü alicaksan weet tüy dökücü var onla alabilirsin

1. si hem öneri istiyon hemde anam babam kesmeme izin vermiyo diyon
2.si hepsinin gitmesini istemiyom ne demektir ya o zaman ara makası at berberlerde bulunan makasla
3.sü alicaksan weet tüy dökücü var onla alabilirsin
Kesmeye zorlada olsa ikna ettim

veet tüy dökücü var evde ama jilet etkisi yapıyo diye duydum

philipsin makinesi vardı kılları yolan ağda gibi bişe.Deniyim dedim tabi acı veriyor sonuçta kökten kıl çekiyor :D ama kırmızı kırmızı iz kalıyor.Ağda ile aynı etki yapıyorsa o makineyide kullanabilirim

neyse beyler yorumlar için sağolun.Dabur FEM diye bir tüy dökücü krem vardı onu aldım veete göre güzel kokuyor ve daha büyük.Birde yanında "[pH]Dengeleyici" losyonu hediye ediliyor.Veet den sünger gibi bişey çıkardı tüyleri almak için ama bunda jilet tarzı daha rahat kremi sürdüğünde kılları temizleyebileceğim bir alet verdi.3gün geçti aradan aldıgım halde hala kıllar çıkmıyor ben memlun kaldım benimle ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Kardeş seyreltmek istiyorsan lazer epilasyona gireceksin. Onların başka çaresi yok yani :) Ben giriyorum lazere. Bende senin derdinden muzdaribim. Ya da ucuz yoldan düzenli ağda kullanacaksın bir zaman sonra kökler ölmeye başlayacak. Ayrıca haram değil. Haram diye bişey yok ortada. Temizlik imandandır diye bir söz var. Ha onu geçtik sen psikolojik olarak kendini kötü hissediyorsan o kıllarla acıma al.

Back
Yukarı