Ben çok sevdim bu konuyu

Çünkü aynı sorun bende de var. 17 yaşındayım, ben de bir şeyler söyliyim, özellikle erkeklerin genel aynı cevaplarına karşın
İlgilenmeniz, önerileriniz çok güzel ancak yaşanmadan bilinmiyor diyelim, gerçekten takıntı olunca kötü oluyor annem de bana psikoloğu önermişti ama bu şekilde halletmeye çalışmanın zayıflık olduğunu düşünüyorum, yani fiziki olarak gerçekten düzelmek daha büyük tatmin verir.
Ayrıca herkes bayansınız kolay kas yapamazsınız zaten diyor. Sanırım anlaşmazlık kelime seçiminden kaynaklanıyor. Bence asıl durum kaslarımızın yanlış, çirkin bir şekilde şişmesi. Bizim yaptığımız gerçek anlamda geliştirmek değil ama ağır çalışınca birleşen, şişen, çirkin gösteren bacakların oluşması. Özellikle üst bacakta, araların bombeli biçimde birleşmesi şeklinde vs..
Yani bendeki durum bu en azından

Seni de çok iyi anlıyorum, ben de okul yüzünden her gün bir sürü merdiven inip çıkmak zorundayım ve sporu bıraktım, proteini kısmaya çalışıyorum ama o merdivenler ve önceden oluşup şişmiş kaslar beni bitiriyor. +Bir gün bi yere yetişmem gerekse azıcık bi koşsam, ertesi günden bacağımdaki senin de dediğin şekliyle "iki katına çıkması" durumunu görüyorum.
Sonuç olarak benim de yardıma ihtiyacım var umarım sabırlarınızla bu konuyu biraz daha uzatırız ve faydalı bi çözüme ulaşırız, teşekkürlerr :~)