Bacak kaslarını küçültmek

araya giriyorum ama... :D herkes burdayken sorayım :D
dün beden öğretmenimle konuştum, öylesine saçma salak olan öğretmenlerden değil de iyi bir spor geçmişi olan bir kadın.
bana şu araya yastık koyup sıkıştırma hareketini önerdi. her gün yap gün geçtikçe sayısını artır aradaki o birleşme gider dedi. kasın şeklinden kaynaklandığı konusuna da katıldı bu arada.
ben o hareketi daha da birleştirir diye yapmıyordum, yani sonuçta iç bacaktaki kasları çalıştırıyorsunuz ve içe doğru güç uygulatarak çalıştırıyorsunuz ve daha çok sertleşip de birleşmez mi, daha çok birleşmese bile, birleşik kalmaz mı?

görüşleriniz nedir? :O

araya giriyorum ama... :D herkes burdayken sorayım :D
dün beden öğretmenimle konuştum, öylesine saçma salak olan öğretmenlerden değil de iyi bir spor geçmişi olan bir kadın.
bana şu araya yastık koyup sıkıştırma hareketini önerdi. her gün yap gün geçtikçe sayısını artır aradaki o birleşme gider dedi. kasın şeklinden kaynaklandığı konusuna da katıldı bu arada.
ben o hareketi daha da birleştirir diye yapmıyordum, yani sonuçta iç bacaktaki kasları çalıştırıyorsunuz ve içe doğru güç uygulatarak çalıştırıyorsunuz ve daha çok sertleşip de birleşmez mi, daha çok birleşmese bile, birleşik kalmaz mı?

görüşleriniz nedir? :O

öncelikle kime tavsiye verdiğimi bilmem lazım :)

tam olarak yaşın kaç

16.jpg
gerek yüz güzelliği gerekse bacakları kalında olsa vücuduyla sayısız bayanı geride bırakır böyle bir hanıma kolay kolay hayır denilmez bence

Bu kızdan iğrenecek erkeğe acırım ben, güzel,seksi,sporcu, kim hayır diyebilirki?

Löpür löpür yağlı bir bayandan uzaklaşabilirim mesela.

Özellikle ilk fotoğrafda çok tatlı cidden...

birde hazır konu fitnessçı hanımlara yine gelmişken sanırım bayanlar fitness dünyasının en tanınmış beğenilen ismi Jamie Eason gerçektende bir başka havası var
Jamie-Eason-Bodybuilding-Spokeperson.jpg

Jamie-Eason-Lifting-Dumbbell.jpg

Jamie-Eason-Self-Taken-Photo.jpg

Paylaştığın fitnessçı bayanlar hep genç oluyor ya da genç gösteriyorlar:D. Sporun faydaları bence orta ve ileri yaşlı kadınlarda daha iyi gözlemleniyor. Yaşıtları çok kilo almış, derileri sarkmış, ciltleri sertleşmiş, gözleri çökmüş kısacası güzelliklerini kaybederken böyle bayanlar gittikçe güzelleşiyorlar.

konu nerden nereye gelmiş :) burda üşengeçlik edip hareket öğrenip evde çalışmak isteyen arkadaslar kendinizi kandırmayın gidin yazılın bi spor salonuna :)

adın burcu olmasa aha eski sevgilimde gelmiş dicem :D oda spora gidip bacaklarını inceltememekten yakınıyodu hep.

bacaklarını biraz takıntı yapmişsın anlaşılan ama iyiler bence.

benim asıl mesaj atma nedenim şu avret yeri mevzuu. burada da ona dikkat edeceksek adonis fotoğrafı bile paylaşmamız lazım göbek deliğinden diz kapağına kadar örtüp de mi atacağız. herkes de avatarlarını değiştirsin ne öyle çıplak çıplak adamlar.. zihinyete bak ya..

Back
Yukarı