Bacak Sekli

Merhaba,

Bacak tipim ilk eklentideki resimdeki gibi kalin ve kasli (one dogru cok belirgin bir bombesi var) Acaba uygun bir calisma programi ve beslenme duzeniyle ikinci resimdeki gibi daha feminine ve ince gorunumlu bir sekil elde etmem mumkun olur mu?

Tesekkur ederim,

Beren

Eklentiler

• f99bbff13269f62f317c9e72f1e5e149_k.jpg
    f99bbff13269f62f317c9e72f1e5e149_k.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 561
  • de705d3550d9b8a137722d07d88b1c3e.jpg
    de705d3550d9b8a137722d07d88b1c3e.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 591
Genetik olarak bir skintim yok, ayak bileklerim son derece ince. Uyguladigim yanlis egzersiz ve supplement kullanimindan dolayi kalinlastim.

Nasil bir cardio ve beslenme programi izlemeliyim?

Genetik olarak bir skintim yok, ayak bileklerim son derece ince. Uyguladigim yanlis egzersiz ve supplement kullanimindan dolayi kalinlastim.

Nasil bir cardio ve beslenme programi izlemeliyim?

Yag yakimi icin oncelikle https://www.bodyforumtr.com/vbforum...n-cok-sorulan-sorular-ve-cevaplari-11369.html gozatmak isteyebilirsiniz.

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.

Bunlar haricinde forumdaki ana bolumler olan beslenme, antreman, yag yakimi bolumleri sabit basliklarinda cok genis bilgiye sahip olacaksiniz.

Bir an evvel istediginiz goruntuye ulasmaniz dilegimle

7 yıl önce uyguladığım yanlış beslenme sonucu 45 kiloya düşmüştüm .tıpkı ikinci resimdeki bayanın bacakları gibi oldu bacaklarım .çok ince ve kassız bir görünüm .bu durum benim hiç hoşuma gitmemişti.Ayak bileği konusuna gelince aşırı kilo verimlerinde malesef dahada inceliyor .kürdan kadar kalabiliyor .

Back
Yukarı