Bacaklardan Kilo Vermek Istiyorum

Merhaba ben 18 yaşındayım. Bacakların olduğu bölgede yağlanma var. Bulunduğum bölge şehir olmadığı için egzersiz salonu (tam bilmiyorum adını :lol: nede olsa burada yok) yok. Bu nedenle evde kendim uygulayabileceğim hareketlerle özellikle bacak bölümünde yağ eritmek istiyorum. Amacım kas değil yağ eritmek. Yani bacağın olduğu bölge zayıflasın yeter. Sizlerden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

merahaba dostum önce şunu belirtmek istiyorum bölgesel zayıflamak diye birşey mümkün değil bensadece kolarım veya basenim zayıflasın diye bir şey yok ama kilo vermek istiyorsan sana önerilerin al 150 ytl ye ucuz bir bisklet hergün 45 dk bisiklet sabah ve akşam 45 dk +normal tempo koş bunun için koşu bandına veya spor salonuna gerek yok 45 dk koş tempoyu sabit tut ama ve beslenmende biraz dikkat etmen gereken hususlar var şimdiki beslenmeni yazarsan sana forumdaki diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar soruların varsa yaz bide boy ve kilon nedir yaş kaç merağımdan soruyorum yanlız kilonu atma sakın :D kolay gelsin

hsd dedi:
merahaba dostum önce şunu belirtmek istiyorum bölgesel zayıflamak diye birşey mümkün değil bensadece kolarım veya basenim zayıflasın diye bir şey yok ama kilo vermek istiyorsan sana önerilerin al 150 ytl ye ucuz bir bisklet hergün 45 dk bisiklet sabah ve akşam 45 dk +normal tempo koş bunun için koşu bandına veya spor salonuna gerek yok 45 dk koş tempoyu sabit tut ama ve beslenmende biraz dikkat etmen gereken hususlar var şimdiki beslenmeni yazarsan sana forumdaki diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar soruların varsa yaz bide boy ve kilon nedir yaş kaç merağımdan soruyorum yanlız kilonu atma sakın :D kolay gelsin
:arrow: :arrow: Aynen öyle

Öncelikle allah yardımcın olsun , aslında işin pek zor değil , Ama şunu unutma her zaman her yerde tekrarlarım buradada vurgulamak istiyorum bu işin %70 yemek %30 u spordur (uyku ve diğer lerini yuzdeye dahil etmiyorum).. Beslenmeni iyi bir şekilde ayarlaman gerek bence bunun icin prof bir yardım yada buraya detaylı yazarsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz, bisiklet yanı sıra idmanın metebolizmayı hızlandırıcı bir etkisi olacagından bende gunde çift idmanın olmalı ve bunlardan biri mutlaka 45 dk hafif tempo 4-5 km koşu olmalıdır ayrıca bir bara ihtiyacın var neden dersen lunch icin. Lunch kas yaparmı yada işişirmi diye sormayın sakın bar boş olucak cunku. Ve tekrarlar 50-70 gibi olucagından daha cok bir step ayarı gibi olucak... Bisiklet iyi fikir kalori yakmada iyidir artık bence kalorileri hesaplaman gerekiyor ama hepsinden onemlisi ilk alacağın şey bir hassas tartı olsun yemeklerini tartmak için...

KOLAY GELSİN.

Lunch kas yaparmı diye sormayacağımda lunch ne demek :D

sarc hani öne dogru adim atip öndeki bacaginin dizini kirarak asagiya dogru esniyorsun ya.hatta colemanın unbeliveable kasetini seyrettiysen en son otopark da yaptigi hareket

saydam dedi:
sarc hani öne dogru adim atip öndeki bacaginin dizini kirarak asagiya dogru esniyorsun ya.hatta colemanın unbeliveable kasetini seyrettiysen en son otopark da yaptigi hareket

Hımm anladım oké ama lunch öğle yemeği oluyor o hareketin adı lunge.

Doğru lunge dı :) ama o an hızlı yazınca aradan kacmıs bıde msn de ıngılız hatun vardı :)

enginguzelsoy dedi:
Doğru lunge dı :) ama o an hızlı yazınca aradan kacmıs bıde msn de ıngılız hatun vardı :)

Doğaldır o zaman ;)

EDIT: Bu arada bize "lunch hareketi yap" derken kızada "lunge'ı beraber yiyelimmi" demedin inşallah :D

sarc4stic dedi:
enginguzelsoy dedi:

Doğaldır o zaman ;)

EDIT: Bu arada bize "lunch hareketi yap" derken kızada "lunge'ı beraber yiyelimmi" demedin inşallah :D

kız dediğin nap yarşlarına giren pro fitness çı :) lunge onun göbek adı :D

enginguzelsoy dedi:
sarc4stic dedi:
enginguzelsoy dedi:

Doğaldır o zaman ;)

kız dediğin nap yarşlarına giren pro fitness çı :) lunge onun göbek adı :D

Ne bileyim sen hatun diyince bende kız yazdım ama sonra bende dikkat ettim bayan desek daha iyi olurmuş :D

ben 19 yaşındayım
boyum 1.88
kilom 119
kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :)

ha bide göğüs ve göbek bölgem baya geniş eritmek istiyorum bunada yardım ederseniz sevinirim :)

ben 19 yaşındayım
boyum 1.88
kilom 119
kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :)

ha bide göğüs ve göbek bölgem baya geniş eritmek istiyorum bunada yardım ederseniz sevinirim :)

Yağlar bölgesel erimez. Bu yüzden Göğüsten şu kadar gitse göbekten şu kadar gitse yeterli gibi bişey mümkün olmuyor. Kilo vermek istiyorsanız düzgün beslenme ve cardio egzersizleri yapmalısınız (koşu bisiklet ip atlama vs vb)

Back
Yukarı