Badici Kardeşler Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan St4rong
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

St4rong

Üye
Merhabalar öncelikle 1.82 boyunda 79 kiloyum ancak gövde tarafım ince duruyor protein ağırlıklı şeyler yiyiorum spora gitemden önce kepekli makarna ton balığı gibi çok yağlı şeyler yemiyorum sizce daha fazla yemek yemelimiyim kütle kazanmak için yoksa böyle devammı ediyim.2.Göğüs çalışıyorum anca göğüslerim hiç ağrımıyor sadece butterflay hareketinden sonra göğüsün kenarları ağrıdı onun dışında kesinlikle göğüsümün orta kısımları ağrımıyor acaba gelişmiyormu cevaplarsanız çok sevinirim iyi sporlar.

Bu iş sabır işidir. Öyle internette 2 ayda baklava çıkaran reklamlara kesinlikle inanmayın. Kas kütlesindeki gelişim yavaştır. Hatta öyle yavaştır ki pek çok sporcu her gün gördüğüne alıştığı için hiç gelişmiyormuş zanneder. En bariz değişimi kaldırdığınız ağırlık miktarı ve tekrar sayısıyla görürsünüz. Birkaç ay sonra spora başlamanızdan önceki fotoğrafınıza bakarsanız değişim çok net görünür.
Başlangıç seviyesini geçtiğinizde artık ağrı hissetmeyeceksiniz. Sadece hareketi doğru yaptığınızdan emin olun. Kaldırabildiğiniz en yüksek ağırlıkla seti bitirin. Mutlaka tam rakama ulaşmanıza gerek yok. Bitirdiğiniz noktada aynı hareketi 2 kez daha yapamayacak kadar yorulduysanız doğru çalıştınız demektir.

Bu iş sabır işidir. Öyle internette 2 ayda baklava çıkaran reklamlara kesinlikle inanmayın. Kas kütlesindeki gelişim yavaştır. Hatta öyle yavaştır ki pek çok sporcu her gün gördüğüne alıştığı için hiç gelişmiyormuş zanneder. En bariz değişimi kaldırdığınız ağırlık miktarı ve tekrar sayısıyla görürsünüz. Birkaç ay sonra spora başlamanızdan önceki fotoğrafınıza bakarsanız değişim çok net görünür.
Başlangıç seviyesini geçtiğinizde artık ağrı hissetmeyeceksiniz. Sadece hareketi doğru yaptığınızdan emin olun. Kaldırabildiğiniz en yüksek ağırlıkla seti bitirin. Mutlaka tam rakama ulaşmanıza gerek yok. Bitirdiğiniz noktada aynı hareketi 2 kez daha yapamayacak kadar yorulduysanız doğru çalıştınız demektir.
yani yeni başladım göüslerimde ağrı hisetmemem normalmi

Normal.
İlk başladığımda tuvalete emekleyerek gittiğim oldu. Bu sizin randımanlı çalıştığınızın göstergesi. İleride ağrılar azalacak. Hatta başlangıç aşamasını geçen pek çok kişi "artık çok ağrı hissetmiyorum, acaba iyi çalışmıyormuyum?" diye düşünmeden edemez.
Ki göğüs ağrının daha yoğun görüldüğü yerlerdendir.

Normal.
İlk başladığımda tuvalete emekleyerek gittiğim oldu. Bu sizin randımanlı çalıştığınızın göstergesi. İleride ağrılar azalacak. Hatta başlangıç aşamasını geçen pek çok kişi "artık çok ağrı hissetmiyorum, acaba iyi çalışmıyormuyum?" diye düşünmeden edemez.
kardeşim benimde başalyalı 2 gün oldu bacağım ağrıyo dediğin gibi kolarrım ağrıyo sırt ağrıyo göğüs ağrımıyo kafama takıldı uyuyamıyom

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı