umut-
Üye
benim Tavuk göğsü, ciğer ve taşlıkta fix pişirme tarifimdir ;
eti : baş parmağım kadar doğradıktan sonra direk kızgın yağa atıyorum 10 dk kızgın yağda tuz dahi atmadan kızartıyorum
pişmesinin bitmesine yakın kekik, nane, kimyon, karabiber, tuz (arzuya göre pul biber, sarmısak da eklenebilir ) i önce küçük bir kapta karıştırıp pişirme işleminin bitmesine yakın bolca üstüne serpiyorum karıştırıp bırakıyorum
Baharatı seven arkadaşlar oldukça bol kullanabilirler
AFİYET OLSUN ....
eti : baş parmağım kadar doğradıktan sonra direk kızgın yağa atıyorum 10 dk kızgın yağda tuz dahi atmadan kızartıyorum
pişmesinin bitmesine yakın kekik, nane, kimyon, karabiber, tuz (arzuya göre pul biber, sarmısak da eklenebilir ) i önce küçük bir kapta karıştırıp pişirme işleminin bitmesine yakın bolca üstüne serpiyorum karıştırıp bırakıyorum
Baharatı seven arkadaşlar oldukça bol kullanabilirler
AFİYET OLSUN ....