malikergin42
Üye
Arkadaslar konunun yerimi bilmiyorum ama ilgilenirseniz sevinirim ...
Benim aklımdaki sorular var.Öncelikle ; yasim 18
Kilo 77, boy 1.77
1-) arkadaslar oncedende kisa sureli fitness yaptim . hem kardiyo hem kas calismistim..
2 hafta oldu yeniden baslayali . Vücudumda yaglanma var . Biraz gitti ama hala var . Yaklasik 1 bucuk ay daha spora devam edebilirim . Derslerim var ve haftada 4 gun gidiyorum ..
Bu 1 bucuk ayda 71-72 ye dusebilme ihtimalim varmi ve ayni zamanda kas calisayimmi ?
2) Kilo alinca boyum kisa gibi gozukuyor . Boyle birsey olabilirmi ? Kiloyuu verirsem ne degisir ?
Kilo durus bozuklugu yaparmi ?
3) boyum uzarmi bu yastan sonra ? Genetigimdeki boylari yaziyorum ;
Baba: 1.70
Anne: 1.65
Abi : 22 yasinda 1.86
Kucuk dayi : 1.87
Buyuk dayi :1.78
Boyum uzarmi daha ? Acma germe hareketleri hergun yapiyorum . sut felanda iciyorum ... İlgilenirseniz tesekkurler
Benim aklımdaki sorular var.Öncelikle ; yasim 18
Kilo 77, boy 1.77
1-) arkadaslar oncedende kisa sureli fitness yaptim . hem kardiyo hem kas calismistim..
2 hafta oldu yeniden baslayali . Vücudumda yaglanma var . Biraz gitti ama hala var . Yaklasik 1 bucuk ay daha spora devam edebilirim . Derslerim var ve haftada 4 gun gidiyorum ..
Bu 1 bucuk ayda 71-72 ye dusebilme ihtimalim varmi ve ayni zamanda kas calisayimmi ?
2) Kilo alinca boyum kisa gibi gozukuyor . Boyle birsey olabilirmi ? Kiloyuu verirsem ne degisir ?
Kilo durus bozuklugu yaparmi ?
3) boyum uzarmi bu yastan sonra ? Genetigimdeki boylari yaziyorum ;
Baba: 1.70
Anne: 1.65
Abi : 22 yasinda 1.86
Kucuk dayi : 1.87
Buyuk dayi :1.78
Boyum uzarmi daha ? Acma germe hareketleri hergun yapiyorum . sut felanda iciyorum ... İlgilenirseniz tesekkurler