Deniz Palabıyık
Üye
Önemli olduğunu düşünüyorum bu konunun. Videoyu izleyenler sebebini anlayacaktır.
Omega 3 ile ilgili Videodaki söylenenlerin hepsini, hatta daha fazlasını her yerde okuyor, görüyorum.Önemli olduğunu düşünüyorum bu konunun. Videoyu izleyenler sebebini anlayacaktır.
Hocam çok iyi oldu bunları yazman, bende de alerjik rinit, alerjik astım, sinüzit tüm nazal sıkıntılar var. Bugün kullanmaya başladım, bir anda akıntı durdu ve koku almaya başladım. Denk geldi diye düşündüm ama sanırım denk gelmemiş.Bulunmaz nimet.en kral supplement.
Ozellikle karbnhidrati azalttgm donemlerde dinç olmami sagladi.
Balik yagindan once cok cekerdim sinuzitten alerjiden(alerjik kronik astim var buarada bende)
Ama balik yagini duzenli kulladngmdan beri ne gece birden gelen nefes daralmalari nede gunboyu suren basagrisi burun akintisi oldu.sinuzutten dolayi tum gunumun rezil oldugunu bilirim basagrisi yuzunden.
Balikyagindan sonrada oldu tabiki ama maximum yarim saat suruyordu.
Haftada 1 tum gun suren agri ayda 1 yarim saate indi.
Kesinlikle Kullanin arkadaslar.
Ben bu spora astimi bi nebze gecirir rahat ederim dusuncesiyle basladim.
Kas tamiri tabiki onemli ama alerji sinuzt astimi olan arkdslarin ilk planda alerji icin kullanmalari sart.
Bugün ve dün bayağı okudum, güvenilir olmamasının sebebi, içinde civa vb. ağır metal kalıntıları olabiliyormuş, o yüzden kesinlikle adsız sansız şeyleri kullanmayın diyorlar.Benim vücudumda aşırı alerjik ve bağışıklık sistemim düşük çok olmasada 2-3 aydır aralıklarla bende kullanıyorum suana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım denk mi gitti bilmiyorum ama enerji olarakda iyiyim hangi markanın balık yağını kullanıyorsunuz bazıları güvenilir değilde o yüzden soruyorum.
Bende dusunmedim degil ilerki yaslarda yatalak kalabilirim diyordum nefes problemi yuzunden.Hocam karşımda olsan sana sarılırdım biliyor musun? O kadar duygusalım şu an. Birebir aynı sebeple başladım bu spora. Nefes darlığım beni iyiden iyiye hareketsiz kılıyordu, yatağa bağlanmaktan korktum. Beni en iyi sen anlarsın, nefes darlığı, ağrı, koku alamama vs. hayatımı kabusa çevirdi. Kortizonundan tut herşeyi kullandım, aspirin içmezdim, avuç dolusu ilaç içtim hiçbir işe yaramadı. En son kokusuz ve yarım nefes bir hayata alıştım, spor nefesimi biraz açtı yalan yok ama koku vs. yalandı.
Şu an koku alıyorum , üstelik dediğin gibi doktorların haberi bile yok. Şu kadar basit bişeyle üstüne üslük. Şimdiye kadar 3000 lira param gitti, üstüne üslük sağlığımı da geri kazanamadım.
Allahın bir hikmeti işte, spora başla, Haftada 3 günlük sporu ne yapsamda 5 - 6 güne çıkarırım diye araştırma yap, arada hop koku almaya başla. Hayat çok garip...
Bravo, doğru biliyorsunuz hamsi mesela en az civa içereni, lüferde ise yüksek civa var.Bu olayı bende duymuştum hatta normal balık bile yerseniz küçüklerini seçin ağır metaller içermemesi bakımından solgarın arındırıldığını bilmiyordum güvenilir marka bundan sonra solgar alırım paketim bitmek üzere zaten.
Hocam ciğerlerimde hiçbirşey yok, ama akıntı mahvediyor beni, inşallah bakalım 2.yi içtim yemekle beraber.Bende dusunmedim degil ilerki yaslarda yatalak kalabilirim diyordum nefes problemi yuzunden.
Ama suan 1bucuk- 2 saat ant.yaptigim oluyor
En ufak bi nefes tikanikligi yok masallah
Aynen bende kutu kutu ilaclar kullandim.
Baktim olmuyor nebulizator aldim.kriz aninda kullanmak icin.birak nebulizatoru ventolin bile sıkmıyorum
Astım icin birde keciboynuzu pekmezi kullanmisdim oda iyi gelmisdi cigerlerime.
Balik yaginin yeri ayri tabi![]()
Evet hocam, o kadar balığı bul temizle, pişir cidden uğraşılmaz, yutarım civasız hapımı miss. Diğer herşeyi gıdadan alıyorum zaten.[DOUBLEPOST=1408469091][/DOUBLEPOST]biraz internette bakındım dip balıkları ve midyeler denizin dibindeki toksit metaller içeriyormuş kalkan, lüfer , levrek, mezgit... gibi yüzey balıklarını tercih edin uskumru hamsi palamut istavrit gibi diyorlar.
Evet hocam doğru diyorsunuz, ucuz birşey değilbende günde bi kapsül yutuyorum 3-4 tane yutsam para dayanmaz. yapacak bişey yok.