Hocam iyi midir oraEmek 8. cadde Ankyra makronun arkası aşti yolunun önü
Tamam hocam aykut hoca ile konuştum.valla ben menunum aslında tam sana göre asıl yeri balgat taraflarındaydı sanırım , orayada gidebiliyorsun orası çok daha büyük bi araştırmanı tavsiye ederim![]()
Memnun musun hocam hocalar yardımcı oluyor mu ben tek olmayı seviyorum yani başımızda durazlar demi.Bide imkanları anlatsanız.Yaklaşık 1,5 senedir Balgat Ankyra'ya gidiyorum, her türlü sorunuzu cevaplayabilirim.
Memnun musun hocam hocalar yardımcı oluyor mu ben tek olmayı seviyorum yani başımızda durazlar demi.Bide imkanları anlatsanız.
Yani başımda durup da bana karışmazlar demi yalnız çalışmayı severim.
Ankyra Wolt şuan Ankara'nın en yeni, ulaşımı en kolay ve buna rağmen en ucuz salonlarından biri diyebilirim.
Nezih bir ortamı vardır, genelde herkes birbirini tanır. O anda etrafındaki herhangi birinden yardım isteyebilirsin.
Trainerlar program ve hareket için yardım istediğinizde koşa koşa gelirler.
Fakat Bekir ve Gelincik hoca hariç hocaları "Vücut Geliştirme" konusunda yetersizler ve ben bu durumu çok geç farkettim.
Sabah 6:00 12:00 arası inanılmaz boş olur, genelde sadece arkadaşım ve ben oluruz.
12:00 16:00 arası hafif dolu olur, 17:00 sonra dolmaya başlar ve mahşer yeri gibi olur, nefes alamazsınız.
Yani başımda durup da bana karışmazlar demi yalnız çalışmayı severim.
Programları nasıl pro. yazabiliylar mı yoksa basitten geçiştirme mi.Hayır sadece salona geldiğiniz gün program yazdırmak isterseniz muhattab olursunuz. Onun dışında kimse size karışmaz, izlemez.
Hocam bundan program mı olur :0Eğer spor anlayışınızı kilo verme, vücut duruşunu düzeltme gibi hafif olaylar oluşturuyorsa ihtiyacınız karşılanır.
Ama gerçekten VG istiyorsanız güzel program oluşturabildiklerini söyleyemem.
Bu nedenle sürekli yabancı makaleler okuyor, forumu takip edip kendimi programımı yazıyorum.
Genelde hepsinin yazdığı aynı monotonluktadır.
Streching
15 Dakika Koşu Bandı, 1 Calf Hareketi, 1 Üst Bacak Hareketi, 1 Sırt Hareketi, 1 Göğüs Hareketi, 1 Omuz Hareketi, 1 Biceps Hareketi vs...
Streching
Spora başladığımda ilk 3 ayım bu yüzden boşa gitti. Sonra kendi bölgesel splitimi hazırladım ve gelişim o zaman başladı.
Dediğim gibi ben hocalardan pek faydalanamadım bu yüzden programı kendim yazıyorum.Hocam bundan program mı olur :0
ANLIYORUM peki yüzme duş cafe falan ortamlar nasıl çok mu dolu bayramdan sonra gideceğim deDediğim gibi ben hocalardan pek faydalanamadım bu yüzden programı kendim yazıyorum.
Fakat diğer spor salonlarını da farklı sanmayın. Vamos, Sportif, Most da aynı çöp...