Bana göre bir beslenme tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oKLea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oKLea

Üye
Evet abilerim ben 15 yaşında lise 1'e gidiyorum 2 gün önce bodybuilding'e başladım mekik,şınav,leg raise,knee raise hareketlerini yapıyorum yarın dambıl ve barfiks direği alıcam. Haftada 4 gün yapıyorum bu arada 58.5 kiloyum ve 1.78 boyundayım yağ oranım çok az fakat bi önceki konumda abinin birisi beslenme programı yapman gerekiyor dedi yardım edersniz sevinirim.

Kardeşim yağ oranın büyük ihtimalle baya bi düşüktür o Yüzden yağdan şekerden uzak dur. Öğünlerini artır sabah yumurtanın beyazı zeytin Çay gibi Şeyler tüket Öğlen mutlaka bol bol pilav tavuk göğüsü yatarken makarna gibi bi de gün için lifalif yulaf ezmesi tüketebilirsin ayrıca boza leblebi muz kolay gelsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim yağ oranın büyük ihtimalle baya bi düşüktür o Yüzden yağdan şekerden uzak dur. Öğünlerini artır sabah yumurtanın beyazı zeytin Çay gibi Şeyler tüket Öğlen mutlaka bol bol pilav tavuk göğüsü yatarken makarna gibi bi de gün için lifalif yulaf ezmesi tüketebilirsin ayrıca boza leblebi muz kolay gelsin

Çok teşekkürler abicim yağ oranım çok düşük şimdi ölçücem kaç oldugunu yazarım. Şeker kullanmıyorum, yağ yemeyi pek sevmem zaten aklıma takılan birşey oldu çay peki iyi bakılmıyo bodybuildingde ben öyle duymuştum efsanemi bu ?

Orasını bilemem ama yeşil Çay gibi ürünler sağlıklıdır bi zararı olacağını sanmıyorum

Orasını bilemem ama yeşil Çay gibi ürünler sağlıklıdır bi zararı olacağını sanmıyorum

tamam abi teşekkürler birde bişey daha soracağım ben şimdi bel ölçümü felan aldım en az 40 olmalı diyor yağ oranı hesaplama sitelerinde benimki 33 ve kalça 40 ben bunları biraz daha arttırdığımda %1 lik bir oran çıkıyor bunun doğruluğu nedir ?

Kardeşim yağ oranını sistem hesaplayamazki öyle saçmalıklmı olur onun cihazı var gerekli yerlerden ölçümler alınır ona göre çıkar sonuç internetten olmaz yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı