aysecik dedi:Valla çok yoğunum, ben bu foruma severek giriyorum. Nadir de olsa gelirim
aysecik dedi:Teşekkür ederim,![]()
evet satıldılar.
Yenileride yolda 8)
nil arkadaşım dalgaya almış gibisin o dediklerine güzel görünüm diyelim daha iyi olur. sen yürümene devam hızlı tempo en az 45 dk bayanlardada öyle dediğin gibi sonradan çok zor olur olmaz gibide ondan olduğuyla yetin. senin yemende problem var bence eyer yapıyosan spor birbuçuk saat yürüme falan verirsin. yemene dikkat et kolay gelsin terimleri doğru kulanmasanda ben kendi adıma yardımcı olmam söyleyeyimNiL dedi:ya teşekkür ederim...ama spor salonuna gidemem çalışmaya başlıycam...ayrıca bnm yaşadığım yerde böle spor salonları yok....keşke olsa başımda bi antronör olsa beni çalıştırsa.....haftada 5 gün saba 8 ile 9.30 arası tempolu yürüorum.....sonada 5 dk twist and shape die bi alet war merdiven çıkma gibi ondan yapıorum...2 aydır düzenli yürüorum abur cuburu kestim dikkat etmeye başladım ama sadece 1 kilo werdim çatlıycam ya...millet 1 hafta spor yapıo 2 kiloyu dewirio...ben weremiorum.....keşke genel olarak şöle bi 10 kilo zayıflasam göğüslerim dimdik taş gibi olsa. bacaklarım sütun gibi olsa......dediğin hareketleri ew ortamında nası yapıcam....önceki mesajımda yazmıştım zaten problemlerimi....forumdaki dier yazılara bakıorum...yardımcı olmuşsunuz yeme planı spor planı antreman falan...şöle hazirana kadar bu dediklerim olsa.lütfenyardım edin...bana koçluk yapın internet üstünden nişanlımın karşısına taş gibi çıkmak istiorum
hoterme dedi:nil arkadaşım dalgaya almış gibisin o dediklerine güzel görünüm diyelim daha iyi olur. sen yürümene devam hızlı tempo en az 45 dk bayanlardada öyle dediğin gibi sonradan çok zor olur olmaz gibide ondan olduğuyla yetin. senin yemende problem var bence eyer yapıyosan spor birbuçuk saat yürüme falan verirsin. yemene dikkat et kolay gelsin terimleri doğru kulanmasanda ben kendi adıma yardımcı olmam söyleyeyimNiL dedi:ya teşekkür ederim...ama spor salonuna gidemem çalışmaya başlıycam...ayrıca bnm yaşadığım yerde böle spor salonları yok....keşke olsa başımda bi antronör olsa beni çalıştırsa.....haftada 5 gün saba 8 ile 9.30 arası tempolu yürüorum.....sonada 5 dk twist and shape die bi alet war merdiven çıkma gibi ondan yapıorum...2 aydır düzenli yürüorum abur cuburu kestim dikkat etmeye başladım ama sadece 1 kilo werdim çatlıycam ya...millet 1 hafta spor yapıo 2 kiloyu dewirio...ben weremiorum.....keşke genel olarak şöle bi 10 kilo zayıflasam göğüslerim dimdik taş gibi olsa. bacaklarım sütun gibi olsa......dediğin hareketleri ew ortamında nası yapıcam....önceki mesajımda yazmıştım zaten problemlerimi....forumdaki dier yazılara bakıorum...yardımcı olmuşsunuz yeme planı spor planı antreman falan...şöle hazirana kadar bu dediklerim olsa.lütfenyardım edin...bana koçluk yapın internet üstünden nişanlımın karşısına taş gibi çıkmak istiorum
NiL dedi:hoterme arkadaşım merhaba..nei dalgaya almış olabilirm nie böle bi tutumla yaklaştınki.....isteğim arzum olan şeyleri yazdım...imkanınız da warsa yardımlarınızı istedim ne war bunda...ayrıca terimleri yanlış yazabilirm ne hocayım ne de başka bişi....asıl sen dalga geçiosun.....benim bilmediğim eksik olduğum bi konuda...
yürüyorum kilo weremiorum...sizden özel hareketler istediğim sorunlu bölgelerim için....ancak bnm yazılarıma imla kılavuzluğu yapıosun.....teşşekkür ederim......bu siteye gerçekten yardımcı olabiliecektir die üye oldum ama yanılıorum galiba....