banvit Porsiyon Misket Köfte

Enerji (Kcal): 208
Protein (gr): 16.5
Yağ (gr): 13.3
Ağırlık (gr): 135
Karbonhidrat(gr): 5.8
Besin değerleri 100 gr içindir.
protein bakımında iyi çok fazla olmasada bir kutusu bir öğünde yağı azaltılarak tüketilebilir die düşünüyorum sizinde yorumlarınızı alalım. . .

Fiyat/Performans olarak keskinoğlu piliç yaprak döner öneririm bunun yerine 100 gramında 27 gram protein paket 200 gram.

Oda çok iyi tabiki ben bi araştırmak amacıyla banvitten başladım bütün ürünleri tek tek araştırmaya çalışıyorum ama yağ oranı olarak bu ürünün daha az yağa sahip olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim yorum için :)

Benimde bazen vaktim olmuyor haklısın. Bi çarşıya çıksam dolaba tonbalığı stoğu yapcam vakit olmadığında yemek hazırlama derdine düşmemek için yada çok yorgun geldiğimde idmandan

Benimde bazen vaktim olmuyor haklısın. Bi çarşıya çıksam dolaba tonbalığı stoğu yapcam vakit olmadığında yemek hazırlama derdine düşmemek için yada çok yorgun geldiğimde idmandan

:)balık güzel oluyo yağını süzüncede artık bi süre sonra insan tiksinmeye başlıyo hep yiyince başka şeylerde lazım olur bu tarz aradada almak lazım :)

Zaten ton balığı haftada 2 kutudan fazla tüketmek zararlı önerilmiyor. Konserve olduğundan içindeki çinko ve metaller vücuda çok zararlı. Benim dediğim çok nadir durumlarda tüketmek ton balığını. Senin dediğin durumda doğru arada bir tüketmek böyle şeyleri insanı artık tavuk haşlamadan bıktığı zaman gerçekten moralini düzeltiyor bende öyle yani. Bir süre sonra sıkılıyor insan tavuk haşlamadan

Zaten ton balığı haftada 2 kutudan fazla tüketmek zararlı önerilmiyor. Konserve olduğundan içindeki çinko ve metaller vücuda çok zararlı. Benim dediğim çok nadir durumlarda tüketmek ton balığını. Senin dediğin durumda doğru arada bir tüketmek böyle şeyleri insanı artık tavuk haşlamadan bıktığı zaman gerçekten moralini düzeltiyor bende öyle yani. Bir süre sonra sıkılıyor insan tavuk haşlamadan

kesinlikle hergün haşlama yemekten son 3 4 aydır artık bittim arada bi kaçamak yapıcam bunlarla :)

Back
Yukarı