• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı Men's Fitness Türkiye Mart 2014 'MF' ADAYI

bkalayci

Plus Üye
Plus Üye
Arkadaşlar merhaba Men's Fitness Türkiye'nin Mart ayında seçilicek olan Türkiyenin en iyi fitness erkeği oylamasına bende katıldım

Destek vermek istiyen arkadaşlar MEN'S FITNESS MART 2014 FITMODEL ADAY... - Men's Fitness Türkiye | Facebook

linke tıklayıp fotoğrafımı beğenmesi ve isterse kendi sayfasında paylaşması destek açısından önemlidir şimdiden herkese teşekkürler sağlıcakla kalın.

Beni forumda tanıyan arkadaşlar illaki vardır konumu takip eden bilmiyenler için tekrar hatırlatalım 2013 Gençler Atletik Fizik Türkiye Şampiyonu + Moğolistanda yapılan Dünya Şampiyonasında Dünya 5.si olmuştum.

Çok teşekkürler ilgin için .. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hem letheyi hem seni beğendim :)

Sağoll sanada başarılar :)

özgür murat geldeç götürücek gibi zaten türkiyede az çok tanınan biri zaten. fakat bana en estetik sizin vücudunuz geldiği için sizi beğendim

Eksik olma sağol

sizi yarışmada da izleme şansım olmuştu moğolistanda mideniz kapanmıştı baya o yüzde pek iyi bi derece getiremediniz sanırım yinede başarılarınızın devam ediceğinden eminim :)

Arkadaşlar Men's Fitness Mart sayısındayım alıp okumanızı tavsiye ederim destekliyen herkese teşekkürler ayrıca daha çok bilgi öğrenmek istiyenler için facebookta herkese açık bi sayfa açtım burada yemek tarifleri,kek tarifleri ufak tüyolar.. Öğrencilerimin before-after ( önceki-sonraki) olarak fotoğraflarını paylaşacağım https://www.facebook.com/baranphysique buradan ulaşabilirsiniz .teşekkürler

Back
Yukarı