• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

Diyetin ve antrenman rutini hakkinda bilgi verebilirmisin kisa kisa?

Bacağın baya iyi. Tamamen değil ama definesin yani. Yarışmaya hazırlanıyorum diyipte %20 BF ile gezenler var. :D Seninki %8 civarı sanırım. Yarışma da %5 e çekersin. Başarılar

Seker kimyasal olarak kesinlikle yok sadece kuru meyvelerden aliyorum ; muz,kuru incir vb.. Kati yagli yemek fast food vs yagli yemekler yemiyorum kendi yemegimi kendim yapiyorum becelin sivi bitkisel yagini tercih ediyorum; tavuk gogsu , kirmizi et yaparken.. Pilavi cok az tuzlu cok az yagli yiyorum lapa yemiyorum suan.. Metabolizmam cok hizli cunku yag tutmuyo hemen, antremana gelirsek haftada 6 gun ant yapiyorum ,her gun tek bolge 6. Gun istedigim sevdigim eksik buldugum yerimi calisiyorum. Haftadan haftaya bi bolgeye super set uygulayarak ant yapiyorum.

çok güzel vücut yanlış anlamassanız bir şey söylicem :D isallah anlamassınız yarışmada estetiğe bakıyorlar dediniz sanki omuz genişliğini estetiği biraz bozmuş ama body açısından on numara vücut :D

çok güzel vücut yanlış anlamassanız bir şey söylicem :D isallah anlamassınız yarışmada estetiğe bakıyorlar dediniz sanki omuz genişliğini estetiği biraz bozmuş ama body açısından on numara vücut :D

Atletik fizikte ince bel genis omuz'a önem veriyolar benim omuzlar spor yapmiyorkende çatim genisti genetik olarak.üzerinede kütle ekleyince diger yerlerime nazaran aldi basini gitti..ama herkesten farkli bir bolgen oldugu zaman her zaman dikkat çekersin + puandir.

gerçekten iyi bir vücut yarışmada derece alman dileğiyle :) yukarıda beslenme ile ilgili bir kaç şey söylemişsin,hacimlenirkende aynı beslenme düzeniyle mi hareket ettin ? biraz bahsedersen sevinirim sizin üstadlardan birşeyler kapmak mutluluk veriyor bana :)

gerçekten iyi bir vücut yarışmada derece alman dileğiyle :) yukarıda beslenme ile ilgili bir kaç şey söylemişsin,hacimlenirkende aynı beslenme düzeniyle mi hareket ettin ? biraz bahsedersen sevinirim sizin üstadlardan birşeyler kapmak mutluluk veriyor bana :)

Genelde hacim zamaninda karbonhidrati arttiriyorum gramajli yemek yemek çok önemli , ne yedigini bilmek o gün icerisinde kac gr protein kaç gr karb almissin bu dogrultuda ilerleyip istedigin kiloya gore kac gr karb + protein. Ant sonra hemen alinmasi gerekenler vs bilmek lazim hepsini burdan yazmam cok uzun olur dilersen

www.facebook.com/brnklyc ulasabilirsiniz.
instagram.com/barankalayci bu sayfada fitness ile ilgili yemek vs vs benim paylastigim fotograf.

bkalaycı umarım emeğinin karşılığını alırsın..bence yarışma için güzel katagori seçmişsin..şimdi seni destekliyorum ama büyük ihtimal bidaha ki yarışmada rakip olucaz bende düşünüyorum çünkü ;) bu arada profildeki askılı GYMSHARK dimi onu nerden aldın yaa bende almayı düşünüyorum .. tekrardan başarılar . . .

bkalaycı umarım emeğinin karşılığını alırsın..bence yarışma için güzel katagori seçmişsin..şimdi seni destekliyorum ama büyük ihtimal bidaha ki yarışmada rakip olucaz bende düşünüyorum çünkü ;) bu arada profildeki askılı GYMSHARK dimi onu nerden aldın yaa bende almayı düşünüyorum .. tekrardan başarılar . . .

Tesekkur ederim.. GymShark in kendi sitesinden aldim..

Güncel fotograf..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 1.354
Crossfit 34

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    186,2 KB · Görüntüleme: 1.300
2 gündür diyetteyim 300 gr esmer bulgur 800 gr kirmizi et , balik veya tavuk yiyorum .. Yulafida 150 gr dan 100 gr a çektim 2 ay sonra görüsürüz arkadaslar.. Kendinize iyi bakin.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 1.118
inşallah hedefine ulaşırsın verdiğin emekler boşa gitmez bizim ülkede bu sporu profesyonel olarak yapmak çok zor bundan dolayı seni bir daha tebrik ediyorum başarılar

inşallah hedefine ulaşırsın verdiğin emekler boşa gitmez bizim ülkede bu sporu profesyonel olarak yapmak çok zor bundan dolayı seni bir daha tebrik ediyorum başarılar

Haklisin cok zor ayrica ögrenciyken dahada zor oluyo... Hele birde yaz okuluna kalmissaniz diyet hic cekilmiyo zorunda zorunu yasiyorum ama yapicak bisey yok Allah büyük.. Hakeden kazansin

birde antremanınından bir video bizlerle paylaşırsan hoş olur

18 Haziran 2013 tarihinde federasyonumuz ana sayfasında yayınladığımız, 27- 29 Eylül 2013 tarihlerinde Kocaeli (İzmit) ilinde yapılacak olan Dünya seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası ile ilgili olarak camiamızda bir daha bayan yarışması yapılmayacakmı endişesi oluşmuş buda bizi üzmüştür. Fedarasyon yönetimi olarak , bazı bayan ve erkek yarışma kategorilerinin yarışmasını yapmayışımızın nedeni IFBB nin bu konuda hangi ülke ve hangi tarihte yapılacağı konusunda hiçbir açıklama yapmamış olmasıdır. Örneğin şu an genç erkekler atletik fitness , büyük erkekler ve büyük bayanlar atletik fizik ve fitness , bayanlar body fitness , bikini fitness , erkek fitness , bayan fitness yarışmalarının şu an tarih ve yerleri belirlenmemiş durumdadır.

bu yazıyı okumuşmuydun kesin katılabilicekmisn ?

Back
Yukarı