Barbell Curl

tipik bir spor salonuna yeni başlayıp kendini kameraya çeken insan modeli... :) bu videoları koymandaki amaç nedir bari onu yazsaydın arkadaş

seninki de tipik amaçsız yorumlardan bir tanesi
kardeş idmanları sıkı tut daima en iyiye beslenmeye dikkat ,omuz idmanlarınıda özen göster,bacağı aksatma
en iyi dileklerimle

speedtouch'a katılıyorum.
Bırak vücudun diğer kısımlarını, dirseklerini kitlemen lazım en önce.
Alışana kadar sırtını duvara vererek yaparsan, arka bacak sırt ve tricepsler duvara temas edecek şekilde, daha nizami tekrarlar cıkarabilirsin.

bu şekilde hedef noktanın %50 sini ancak vurabilirsin, ağır girmek için cheating bazen yapılabilir, fakat senin ki cheatingi bile aşmış bir hareket olmuş , dediğim gibi illaki kolun çalışır ama ancak %50 ile çalışır, zaten uzun vadede sağladığın gelişemem probleminden zamanında yaptığın hatayı anlarsın.

aynen agırlık hem indirilirken hem kaldırılırken yanlış yapıyorsun vucut çok oynuyor dirskeler gidip gelio bunu yapmayın beyler.

2006'da üye olmussun daha yenimi başladın ?

ben 16 yaşındayım. 3 ay oldu başlayalı. ama 15-15 takıp yapıyorum nizami yani hareketin hakkını vererek yapıyorum. ve senin kollardan anlaşılacağından sen sadece bicepslere önem vermişsin diğer noktaların zayıf kalımş.dumbelllls

şakamı bu (:

agırlıga her yenı baslayanın yaptıgı hatayı yapmıssın cok agır kıloların bellı tekrarlarında hareketı çalma dedıgımız kısımlar vardır ama senın yaptıgın nızamılıkten uzak olmus bence sırtını bı duvara yaslayarak yaparsan daha ıyı olur en azından vuudunun cok kıpır kıpır olmasını engellemıs olursun saygılar

çok zorlamıyorsun. kaç tekrar yaptın oyle

Düz bar olsa daha iyi olurdu. çok dar tutmuşssun.

bu curl hareketini tamamen doğru yapmak için üzerinde çok çalışmanız gerekiyor. yeni başlıyanlar en fazla hatayı bu harekette yapıyor.

ağırlığı kaldırırken kollarının yere paralel olacak kadar kalkması kasın tam olarak çalışmasını sağlayacaktır.
bu şekilde bir dene kası daha iyi hissedeceksin.

ağırlığı kaldırırken kollarının yere paralel olacak kadar kalkması kasın tam olarak çalışmasını sağlayacaktır.
bu şekilde bir dene kası daha iyi hissedeceksin.

+ agirliği aşagya mumkun oldugunca yavaş indirmeye ozen gostermen adeleyi daha çok çalıştıracaktır

Back
Yukarı