ben salona gitmiyorum, eve bi barfiks demiri aldım monte ettim. barfiksle ilgili birkaç şey soracam.
ilk başta bende şu sorunlar var:
omuzlarım biraz dar ve düşük,
ve de hafif bi kamburluk var.
bunlar çok dikkat çekecek seviyede değil, ama evde gün içinde biraz egzersizin vücudu biraz daha düzelteceğini düşünüyorum.
barfiksle ilgili olarak:
öne veya enseye çekmek arasında ne fark var? enseye çekmenin omurları düzeltecek şekilde etkisi olur mu?
geniş tutarak çekmenin omuzların genişlemesine yardımcı etkeni var mı? gerçi demir kısa en geniş 80 cm civarında tutarak çekebilirim.
kanatların gelişmesi omuzları daha yukarıda tutuyor mu? hangi çekişin kanatlara daha çok etkisi oluyor(ön-ense)?
yaş 22
boy 1.76
kilo 65
omuzun genişliği 41 cm
omuzun çevresi 103 cm
ilk başta bende şu sorunlar var:
omuzlarım biraz dar ve düşük,
ve de hafif bi kamburluk var.
bunlar çok dikkat çekecek seviyede değil, ama evde gün içinde biraz egzersizin vücudu biraz daha düzelteceğini düşünüyorum.
barfiksle ilgili olarak:
öne veya enseye çekmek arasında ne fark var? enseye çekmenin omurları düzeltecek şekilde etkisi olur mu?
geniş tutarak çekmenin omuzların genişlemesine yardımcı etkeni var mı? gerçi demir kısa en geniş 80 cm civarında tutarak çekebilirim.

kanatların gelişmesi omuzları daha yukarıda tutuyor mu? hangi çekişin kanatlara daha çok etkisi oluyor(ön-ense)?
yaş 22
boy 1.76
kilo 65
omuzun genişliği 41 cm
omuzun çevresi 103 cm