Barfix'i kaçar set ve ne kadar yapacağım

Ben 2 günde bi zaten toplamda 20 şer den 160 şınav çekiyorum lise 1 e gidiyorum 183 boyum var 75 kiloyum 5. sınıftan beri dumbellerla çalışıyorm hayvan gibi omuzlarım ve kollarım var oklda lise 4 lerden sadece 2 kişiye bilek güreşnde yenldmmm veee ben bütün kolllarmı gelştrmek istyorm ve barfix dediler bana bide 2 günde bi 100er 100er 500 mekik çekiyorum ama yarım acaba ben barfixi kaç kaç günde ne kadar çekmem lazım kaçar set olarak yardım edebilir miisniz??
saygılar..

kolları güçlendirmek için şınav da çok yararlıdır şınavın çok çeşidi var özellikle (yapabilirsen) tek kolla şınav çok etkilidir barfix günde en az 20 ii dir 1 er dakikalık dinlenmelerle

Barfiksin hedef bölgesi koltuk altı olan kanat bölgesidir. Kolları da çalıştırır tabii.

Bilek güreşinde başarı istiyorsan bu nokta önerim "scot curl" olacak. Sağlam ön kol yaptırır.

barfix i geniş tutarak düz şekilde yapacaksın daha etkili olur ayrıca arka kol kasını da çalıştırır. eller normal bir şekilde olacak. tamamen inip çene hizana kadar kalk sonra tekrar tamamen in. 7 şerden 3 set yapabiliyorsan 1 gün için yeterli bence

dinlenme aralarını kısa tut 1 dk en fazla

evet.Ben salonu bırakmak zorunda kaldım.Barfix demiriyle yapıyorum evde.Sadece günde 7*3=21 yetiyor.1-2 ay sonunda gözle görülür bi gelişme saglıyor.(Y)

nizami barfiks serçe tutuşu dediğimiz yöntemle olur.ellerinin üstü sana bakıcak şekilde yani ayaklarını ve belini kullanmadanve sallanmadan(bel vurma) sadece kollarınla kendini yukarı çekiceksin ve çene altın demirin üstüne çıkıcak.sayı önemli deil...nasıl diceksin....çık önce dediğim gibi çekebildiğin kadar çek.30-40 sn dinlen bidaha sonra bidaha 3 sefer dene böyle her defasında azalacaktır bu normal (aynı günden bahsediyorum)günler geçtikçe sayının arttığını görüceksin ve gelişmeleri....kolay gelsin

Back
Yukarı