Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
KaRaTe dedi:3 yıldır BB ile ilgilendiğini yazmışsın ancak sanırım bu sürekli olmamış...Vücudun en az 6 aylık gibi görünüyor.....Göğüslere kilo yükle...mideyide biraz çalıştır vücudun spora yatkın ancak BB sürekli çalışma isteyen bir spordur.
triceps ler fena görünmüyor ancak biseps yok yanma sistemine göre çalışmalısın...Göğüs çalışmasını sanırım devamlı üstgöğüste yapıyorsun çünkü omuz ve üstgöğüs iyi görünüyor ama göğüslerin ortasından itibaren göğüs diye birşey göremiyorum.Düz sehpada göğüs önemlidir onu aksatma. Vücudun çok yatkın yaza kadar ara vermeden çalışırsan çok iyi olursun.
Kausal dedi:Arkadaşım vucudun gayet iyi fakat göğüslerde sanki hep üst göğüs çalışıyosun gibi geldi bana alt tarafıda şişkin olsa super olurdu.Bir de bicepsler geri de kalmış bicepslere ii yüklen![]()
musty2 dedi:bence goguslerın gayet ıyıarkadaslar heralde degerlendırme yaparken kolunu sıktıgın gogsu ele alıyorlar sanırım oysa dıger gogusten de anlasıldıgı gıbı alt goguslerın gayet ıyı ve muntazam bence hıc bır eksıklık yok ben derım kı calısma stılını kesınlıkle bozma 8)
Coleman dedi:vücud fena değil yanlzı sırta ve trapezlere biraz daha yüklenmeni tavsiye ediyorum gösgüslere göre oraların oranatısız kalmış biraz daha gayret
Coleman dedi:vücud fena değil yanlzı sırta ve trapezlere biraz daha yüklenmeni tavsiye ediyorum gösgüslere göre oraların oranatısız kalmış biraz daha gayret
Despo dedi:Coleman dedi:vücud fena değil yanlzı sırta ve trapezlere biraz daha yüklenmeni tavsiye ediyorum gösgüslere göre oraların oranatısız kalmış biraz daha gayret
Coleman resimlere baktinmi ?![]()
sarc4stic dedi:Despo dedi:Coleman dedi:vücud fena değil yanlzı sırta ve trapezlere biraz daha yüklenmeni tavsiye ediyorum gösgüslere göre oraların oranatısız kalmış biraz daha gayret
Coleman resimlere baktinmi ?![]()
İroni yapıyor herhalde![]()
barıs dedi:Coleman dedi:vücud fena değil yanlzı sırta ve trapezlere biraz daha yüklenmeni tavsiye ediyorum gösgüslere göre oraların oranatısız kalmış biraz daha gayret
dostum tavsiyen icin tesekkurler ama yorumlara bakacak olursan herkes farklı seyler soyluo..birinin eksik dedigini dieri cok güzel buluo..cok kafam karıstı vallla :?