basen kasları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sharktr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar atletik bir fiziğim var haftada 3 gün tüm vucudumu çalıştırdığım istasyon çalışmaları yapıyorum fakat basenim çok küçük çevremdekiler genelde takılırlar pantolon giyince dümdüz duruyor oturmuyor kalça kaslarını şişirecek egzersizler varmıdırweightliftera32

Benim uyguladığım ve gerçekten verim aldığım 2 hareketi öneririm. Birincisi squat. Hakkını vererek ağır girilen squat çok üyü çalıştırıyor. İkincisi ise ludge. Ama bunu sabit değilde elimde ağırlıklarla yürüyerek(ilerleyerek) yaparsan o da çok güzel çalıştırır.

dostum suquat ve deadlift yapıyorum 1 ay oldu hiç değişiklik yok canımı çok sıkıyor kızlar bile takılıyor aceba daha ağırmı girmeliyim ayrıca senin tavsiye ettiğin ludge yi bilmiyorum nasıl uygulanıyor

Forumdaki kişilere "dostum,arkadaşım" gibi sıfatlar yerine nickleriyle hitap edelim.Ayrıca forumda ufak bir arama yapsanız sorularınızın cevabını bulursunuz.

1 ayda büyük bir gelişim olmaz zaten.Body building sabır isteyen bir spordur.Basenler için leg curlüde programına ekliyebilirsin.

Back
Yukarı