• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Basketball+bodybuilding

merhaba ben 4 senedir basketbol oynuyorum 16 yaşındayım ve 4 ay önce body'e başladım boyum 1.92 kilom 76
daha protein kullanmadım salon sahibi uzunlarda kas gurupları daha geç gelişir protein için biraz daha bekle demişti şimdilik durumum bu :D

sirtdan anlamam yorum yapamicam ama kollar saglam :) ustnu cikarip on tarafida gostersen daha iyi yorum yapabliriz

basket oynayanların kemikleri uzadığından hacimli vücuda sahip olmaları çok zor.benim gittiğim salondada basketçiler geliyor.bench te benden daha ağır basıyolar ama kollar incecik benim yarım kadar. Ha amaç kası güçlendirip daha uzaktan üçlük atmaksa başka.

4 aydır yaptığına eminmisin zira 4 aya göre triceps özellikle iyi durumda..bicepste dıştanda olsa yüksek ve şekilli..yaşın ve 4 ay nazara alındığında iyi yoldasın..

Basketbolu bırakma ama body yapınca basket kariyerin sakata giriyorsa zaten bırakacaksın :) yinede basketin iskelet üstüne çok faydası var o yüzden söyledim. Kilo eksiğin var ama bu şu an iyi bi avantaj daha hızlı kasların ortaya çıkacak zamanla supplement kullanarak hacim alırsın

Back
Yukarı