Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar burberry's man die bana kokusu cok hoş gelen bir parfüm aldım ama etraftakilerden bazıları bayan kokusuna benzio deyip beni işkillendirdiler siz ne dersiniz bilen varmı bunu

hugo boss yeşil şişe tek geçerim

burberry:manyak yaaa

PacoRabanne dedi:
Tabiki PacoRabanne Dünyanın en iyisi...!!!
gerçekten dediğin kadar varmış. bende yeni kullanmaya başladım çok güzel kokusu var..

Givenchy <- babama , yurtdısından hediye olarak gelmiş.. 10 numara, gecen sıkıp antremana gittim, 3 kisi bu parfüm nedir diye önümü kesti.. cok keskin ve saglam bi parfüm

eternal dedi:
manyak yaa tamamda kokusu sizcede hafif değil mi ??

evet biraz öyle ama güzel yetiyo yani...
hafif olması agır olmasından iyidir.(bana göre) :badgrin:

selam arkadaşlar çok parfüm kullandım ama firt class gibisini görmedim ben. Kırmızısı falan çıktı ama güzel değil. Blue Dark bi kutusu var. Süper bişey, yaz kış hiç farketmez deneyin bence. 10 kızdan 8 inin hoşuna gidiyor mutlaka. :) Sporada kaçıyo Classic e de.

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Türkçe yazsanız olmuyomu, her cümlenin içinde bi ingilizse kelime sokuyosunz anlamıyorum bi türlü

admin arkadaş bi müdahele etsin bu duruma bence

kenanc dedi:

Türkçe yazsanız olmuyomu, her cümlenin içinde bi ingilizse kelime sokuyosunz anlamıyorum bi türlü

evt müdahale edicem ama sana.ne bu uslup.adam gibi sorununu yaz forum kuralarini oku..

saydam dedi:
kenanc dedi:

evt müdahale edicem ama sana.ne bu uslup.adam gibi sorununu yaz forum kuralarini oku..

herhalde arkadaş parfüm isimlerinin cümle içinde kullanılmasına kızdı ilginç tabi... :lol:

kenanc dedi:
"dark blue bi kutusu" var parfüm ismimi şimdi

üslup ta ne var anlayamdımben, bi hakaret görmüyorum ben
''dark blue'' bir parfüm markası arkadaş bir kutusu var derken kutusu güzel demek istemiş olabilir üslubunda çok şey var celallenme efendilikle söyle ne söyleyeceksen burda herkes öyle yapıyor.

i'mperfect harika bişi.yani bence öle :D

Back
Yukarı