Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dp dn almistim one milion on numara onerisi olan varmi yazlik dp ?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mserkan tsk ettm denicem

kenzo pour homme , armani gio , avon fullspeed .... kış icin rochas tek gecerim

yaz için jilsander sun pek bilinmez ve günlük kullanım için herkeze tavsiyemdir.issay,bvlgari,212 gibi ana akımdan sıkılanlara iyi bir tercih.

şu aralar deodorant kullanıyorum niveadan birde biz erkekler biraz gerek bakım gerekse temizliği abartıyoruz misal abartılı bir şekilde parfüm sıkmak karşısındaki insana yapılabilecek en büyük işkencelerden biridir ve bir çok adamda dişlerini fırçalamaktan aciz konuşurken insan hayattan soğuyor yahu:)şimdide yaz geldi ayda 1 kez yıkanan kesimde yine insanı hayattan soğutur

An itibari ile iki adet
Bu dieseli daha yeni aldim ve inanilmaz bi kokusu var
Ama turkiyede yok sanirim geldigimden beri gormedim hicbiyerde. Varsada cok pahali satiyorlar
5azamyra.jpg

var bu parfüm türkiyede 140 170 arası.for life beğenilice bunuda sundular piyasaya.
pardon 125 ml si 200 tl nin üstüne imiş.

kesinlikle ve kesinlikle lacoste red tavsiye ederim kokusunu alan adını soruyor 4,5 kız arkadaşım bana parfümümü vermemi söylüyor :)

Issey Miyake L'eau D'issey inanılmaz bir parfüm, teninize iki fıs sıkarsınız hafif gelir ama bütün gün kalır üzerinizde. Çok da hoş bi kokusu var. Doğal geliyor. Jean Paul Gaultier Le Male de çok güzel bir parfüm ama biraz ağır. Ayrıca Bleu de Chanel ve Boss Bottled Night'ı öneririm herkese.

Koku olarak Armani Black Code hiçbirşeye değişmem diyordum taki D.Beckham'ın İntimately yours adlı parfümünü kullandıktan sonra fikrim tamamen değişti. Fiyatları gerçekten çok uygun alan pişman olmaz bayanların acayip hoşuna gidiyor tavsiye :)

Back
Yukarı