Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?
şu aralar deodorant kullanıyorum niveadan birde biz erkekler biraz gerek bakım gerekse temizliği abartıyoruz misal abartılı bir şekilde parfüm sıkmak karşısındaki insana yapılabilecek en büyük işkencelerden biridir ve bir çok adamda dişlerini fırçalamaktan aciz konuşurken insan hayattan soğuyor yahuşimdide yaz geldi ayda 1 kez yıkanan kesimde yine insanı hayattan soğutur
An itibari ile iki adet
Bu dieseli daha yeni aldim ve inanilmaz bi kokusu var
Ama turkiyede yok sanirim geldigimden beri gormedim hicbiyerde. Varsada cok pahali satiyorlar
Issey Miyake L'eau D'issey inanılmaz bir parfüm, teninize iki fıs sıkarsınız hafif gelir ama bütün gün kalır üzerinizde. Çok da hoş bi kokusu var. Doğal geliyor. Jean Paul Gaultier Le Male de çok güzel bir parfüm ama biraz ağır. Ayrıca Bleu de Chanel ve Boss Bottled Night'ı öneririm herkese.
Koku olarak Armani Black Code hiçbirşeye değişmem diyordum taki D.Beckham'ın İntimately yours adlı parfümünü kullandıktan sonra fikrim tamamen değişti. Fiyatları gerçekten çok uygun alan pişman olmaz bayanların acayip hoşuna gidiyor tavsiye